Annelies Schuler nieuwe partner bij Overname-Experts

Nieuws

π˜Όπ™£π™£π™šπ™‘π™žπ™šπ™¨ π™Žπ™˜π™π™ͺπ™‘π™šπ™§ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™₯π™–π™§π™©π™£π™šπ™§ π™—π™žπ™Ÿ π™Šπ™«π™šπ™§π™£π™–π™’π™š-𝙀𝙭π™₯π™šπ™§π™©π™¨.

Per 1 mei 2022 is mr. Annelies Schuler RB RAB toegetreden tot de maatschap van Overname-Experts. Annelies is na het VWO gaan werken bij PricewaterhouseCoopers (PwC) als belasting-assistent waarbij zij in de avonduren studeerde voor belastingadviseur bij de Federatie van Belastingadviseurs.

Op haar 27e is ze samen met haar partner een administratie- en belastingadvieskantoor (Werring & Schuler, administratie- en belastingconsulenten) gestart. Dat hebben ze uitgebouwd tot een mooi bedrijf met meer dan 1.000 klanten en 20 medewerkers.
Na 25 jaar heeft ze in 2020 haar 50%-aandeel in het bedrijf verkocht. Vervolgens heeft ze een half jaar in dienstverband als overname adviseur gewerkt en is daarna als zelfstandig overname adviseur (analysyd.com) en ondernemerscoach verdergegaan. Zij heeft zich nu met haar praktijk aangesloten bij Overname-experts. Annelies staat ingeschreven als fiscaal jurist bij het RB (rb.nl) en als overname adviseur bij het RAB Register (rabregister.nl) en bij het BOBB (bobb.nl). Wij heten Annelies welkom als partner bij Overname-Experts en wensen haar veel succes toe. Annelies is bereikbaar onder telefoonnummer 06-20816017 of via mailΒ schuler@overname-experts.nl

Annelies, Annelies Schuler, experts, Overname, overname-experts, Partner, Schuler
Vorig bericht
Nieuwsbrief Overname-Experts, april 2022
Volgend bericht
Perry Boogaard sluit zich aan bij Overname-Experts