2018 succesvol overnamejaar voor Overname-Experts

Nieuws

Voor de overnamemarkt is 2018 een prachtig en gedenkwaardig jaar geworden. Door de flinke economische groei is de markt sterk gestegen. Dit betekende een forse stijging van het aantal overnames. We durven zelfs te spreken van een verkopersmarkt. Want op ieder verkoopprofiel wat wij plaatsen krijgen we vele serieuze reacties van potentiële kopers.

Ook de partners van Overname-Experts kijken terug op een uiterst succesvol jaar. In het eerste halfjaar hebben wij 37 aan- en verkooptransacties begeleid. In de tweede helft van het jaar is het aantal transacties gestegen naar 42. Dus over het gehele jaar 2018 hebben we 79 transacties voor onze klanten afgesloten. Een aantal om trots op te zijn!

Naast aan- en verkoopbegeleiding bij fusie en overnames zijn onze partners ook actief bij bemiddeling bij financieringsaanvragen. Ook hier zien we een duidelijke stijging. In het eerste halfjaar hebben we 19 aanvragen succesvol afgerond. In het tweede halfjaar is dit aantal gestegen naar 23. In de financieringsmarkt zien we dat onze partners mooie en voor hun klanten creatieve oplossingen uit de markt kunnen halen.

Voor 2019 verwachten we dat de markt zich stabiliseert met een lichte stijging van de aantallen transacties. We maken dit op uit de goed gevulde opdrachten portefeuille van onze partners.

Wilt u meer weten over de huidige verkopersmarkt in overnameland, neem dan contact op met een van de partners van Overname-Experts. Zij staan voor u klaar om u te begeleiden naar een succesvolle deal.

2018, overnamemarkt, succesvol, verkopersmarkt
Vorig bericht
Hoe maak je als ondernemer een MBO-overname succesvol?
Volgend bericht
Rustagh!!! Haastige spoed of zorgvuldig?