~VERKOCHT~ Administratiekantoor (incl. salarissen) – Gooi-Vechtstreek

Aanbod

De onderneming betreft een ruim twintig jaar bestaand administratiekantoor (+ salarisadministratie) gevestigd in driehoek Amsterdam – Hilversum – Almere.
De onderneming wordt sinds 2001 gedreven in de vorm van een B.V.
De activiteiten betreffen het voeren van administraties (inclusief opstellen jaarrekeningen en periodieke rapportages), salarisadministratie en fiscale dienstverlening.

Kerngegevens

  • De jaaromzet is ca. € 67.000. De onderneming heeft geen personeel in dienst.
  • Het kantoor beschikt over een trouwe klantenkring; klanten worden bediend door persoonlijke betrokken dienstverlening.  De software waar voornamelijk gebruik van gemaakt wordt betreft Accountview.
  • De klantenportefeuille heeft een behoorlijke spreiding en bestaat uit vooral uit ondernemers. De betalingsmoraal van klanten is zeer goed te noemen.

Transactievorm
Aandelentransactie, waarbij een adequate overgangsperiode in samenwerking met huidige ondernemer bespreekbaar is. Onder voorwaarden is een activatransactie eveneens bespreekbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer vindt na ruim 40 jaar werken een mooie periode om de onderneming nu over te dragen.

Verkoopprijs
De verkoopprijs is vastgesteld op € 62.500.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor een bestaand administratie-advies kantoor in de betrokken regio. Kandidaten uit de regio of zij die kantoor willen openen hebben de voorkeur.
Het bedrijf is ook heel interessant voor bijvoorbeeld een fiscaal advieskantoor, dat wil uitbreiden.

Voor nadere informatie:
drs. Hans Romijn, partner bij Overname-Experts, telefoon 06 – 2122 7450.

Menu