Caravan- en camperbedrijf

Aanbod

Te koop aangeboden Caravan- en Camperbedrijf.

De onderneming is ca. 30 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaar. Stap voor stap is het caravan- en camperbedrijf gegroeid naar de huidige omvang. De branche profiteert nu van een goede conjunctuur en een hoog consumentenvertrouwen.

Men houdt zich bezig met verkoop van nieuwe en gebruikte campers, caravans en vouwwagens. Daarnaast voert men een uitgebreid assortiment accessoires en campingartikelen. Er zijn afspraken met een aantal fabrikanten over dealerschappen. Men beschikt over een goed uitgeruste werkplaats ten behoeve van onderhoud en reparatie. Tevens is er een verhuurafdeling. De onderneming is in haar bedrijfstak een toonaangevende partij en is gevestigd in Limburg. Voor ondernemers uit de automotive die een zijstap overwegen is dit een ideale mogelijkheid, ook andere geïnteresseerden worden natuurlijk uitgenodigd om te reageren.

Reden van verkoop is dat de ondernemer nog een keer de bakens wil verzetten en een geheel andere activiteit wil opstarten. Het gaat om een activatransactie, voornamelijk voorraad handelsgoederen en inventaris. De onderneming opereert vanuit een mooi bedrijfspand met een grote showroom inclusief een buitenterrein. Het pand is te koop maar huur is zeker ook bespreekbaar. Het bedrijf is gevestigd op een keurig bedrijvenpark vlakbij een tweetal autosnelwegen.

Cijfers

Prijsindicatie:            € 1.500.000,= / € 2.000.000,= exclusief onroerend goed

Aantal FTE’s:             10-15

Omzet:                      € 4.000.000,= tot € 5.000.000,=

Aard transactie:        activa

Voor nadere informatie neemt u contact op met Ron Pustjens. tel 06-13135282 of via: pustjens@overname-experts.nl

Menu