Creatief digitaal productiebedrijf in Web & Apps

Aanbod

Te koop aangeboden: Creatief digitaal productiebedrijf in Web & Apps.

De hoofdactiviteit van de aangeboden onderneming is het realiseren van maatwerk Web Development. Waarbij websites en apps worden ontwikkeld met complexiteit ‘aan de achterkant’ en een optimale user-experience ‘aan de voorkant’. De onderneming richt zich voornamelijk op (internationale) klanten in het midden- en hogere segment welke hun branding en de online customer-experience verder willen optimaliseren en maximaliseren en mag zich branchespecialist noemen in diverse branches.

De omzetontwikkeling vertoond een stijgende lijn die sterk – positief – afwijkt van de marktontwikkeling.

De onderneming verzorgt daarnaast ook zelf de managed hosting-werkzaamheden voor een groot aantal van haar klanten.

Naast de twee DGA’s zijn er ca. 15 medewerkers in dienst bij de onderneming. De aandelen zijn (indirect) in het bezit van twee aandeelhouders. De onderneming is gevestigd in het midden van Noord-Holland en de bedrijfsvoering vindt plaats vanuit een gehuurde huisvesting.

De eigenaren hebben samen niet de ambitie om in eigen regie verder te groeien, ondanks het aanwezige potentieel in de markt en de organisatie. De eigenaren zijn bereid mee te werken aan een geleidelijke en soepele overdracht.

Omzet > 1,1 miljoen Euro

Transactievorm : Aandelen

Voor nadere informatie neemt u contact op met Raimond Takkenberg, partner bij Overname-Experts. tel 06-26174857 of via: takkenberg@overname-experts.nl

Menu