Zakelijke dienstverlener of handelsbedrijf

Achtergrond koper

Enthousiaste en serieuze MBI-kandidaat met een sterke focus op kwaliteit, financials en dienstverlening. Heeft een ruime werkervaring in leidinggevende en commerciële functies en hij houdt van het werken in teamverband en met klanten. Zijn ambitie is om als ondernemer zelfstandig een bedrijf verder te ontwikkelen.

Kenmerken gezocht bedrijf:

Klanten / opdrachtgevers :         B2B of B2C
Markt / branche:                           Zakelijke dienstverleners of handelsbedrijven
Omzet:                                            Vanaf € 200.000
Resultaat:                                       Gezond; maar bedrijven met tegenvallende exploitatie zijn niet uitgesloten.
Aantal medewerkers:                   0 – 10
Regio:                                              Noord-Nederland inclusief de kop van Overijssel 

Doel: combinatie van eigenaarschap en ondernemerschap waarvan uit gewerkt kan worden aan optimale dienstverlening aan klanten. Hij heeft de ambitie om met zijn commerciële en managementervaringen een bedrijf verder te ontwikkelen. Bedrijven met kansen op internationale groei hebben mede de interesse. MBI-kandidaat heeft een brede interesse en heeft als voorbeeld o.a. interesse in schoonmaak-reinigingsbedrijven of lokale uitzendbureaus of een handelsbedrijf.

Betrokkenheid voor overdracht van huidige eigenaar of een ingroeimodel is bespreekbaar. De beoogde transactie vindt plaats door overname van aandelen of activa.

Contactinformatie:

Overname Experts, André Everts, everts@overname-experts.nl, 06-38918890

Menu