Groothandel in machines voor ijsvloerverzorging

Aanbod
Te koop aangeboden: Groothandel in machines voor ijsvloerverzorging.

Het schaatsseizoen is weer volop in gang. Om het ijs in optimale conditie te houden dient de baan regelmatig verzorgd te worden. Voor de verzorging wordt gebruik gemaakt van ijsdweilmachines.

IJsdweilmachines zijn nodig omdat schaatsbanen en ijsvloeren (bestemd voor ijshockey, langebaanschaatsen en kunstrijden op de schaats) slijten en beschadigd raken door gebruik. Er komen gaten, scheuren en sleuven in het ijs en het wordt dof, vuil en stroef. Vóór de uitvinding van de machine moest het bijwerken en herstellen van het ijs handmatig gebeuren, wat vele uren werk vergde.

Te koop wordt aangeboden een groothandel welke in 1991 gestart is met industriële borsteltechnieken. Later in 1997 is zij zich ook meer gaan toeleggen op het maken van ijsbanen en ijsbewerkingsmachines.

Middels een uniek importeur schap – van één van de toonaangevende fabrikanten van ijsdweilmachines – is de onderneming een leverancier van een totaal pakket rondom het aanleggen en onderhouden van ijsbanen. Dit mede door innovatieve technologieën die toonaangevend zijn op het gebied van het bieden van een kwalitatief goede ijsvloer op een schaatsbaan of schaatshal of een tijdelijke ijsvloer bij een evenement.

Te koop wordt aangeboden de aandelen in de vennootschap waarbij een optie wordt geboden om het aanwezige pand ook in eigendom te verkrijgen. De onderneming is gevestigd in de randstad.

De onderneming is zeer bekend bij de ijsbanen West Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raimond Takkenberg (tel. 06-26174857 of takkenberg@overname-experts.nl)

Menu