Interim- en trainingsbureau

Aanbod

Activiteiten:
Het interim- en trainingsbureau plaatst interim-managers, verzorgt trainingen en consultancy, verricht proefaudits en prisma-analyses en verzorgt assessments bij opdrachtgevers die actief zijn in de zorg.

Juridische structuur:
De activiteiten zijn ondergebracht in een BV

Markt:
Men richt zich met name op ondernemingen / instellingen die actief zijn in de langdurige zorg, thuiszorg en ziekenhuizen. Voor wat betreft de opleidingen doet men aan in-company-trainingen en niet aan open inschrijvingen. Er zijn veel terugkerende opdrachtgevers. Het bedrijf heeft een zeer goede naam in de markt.

Omzetindicatie:
Tussen de € 600.000,= en € 1.000.000,= Er worden goede resultaten geboekt.

Personeel:
Er is geen vast personeel in dienst. Trainingen worden verzorgd door ingehuurde trainers, en interim werk wordt gedaan door ingehuurde professionals.

Locatie:
Het bedrijf is gevestigd in een eigen pand (onderdeel van een verzamelgebouw) op een goede locatie in het midden van het land. Het pand maakt onderdeel uit van de transactie.

Bijzonderheden:
De huidige eigenaar is op zoek naar een meewerkend compagnon die zich wil inkopen. Deze compagnon moet de ambitie en de drive hebben om het bedrijf op termijn in zijn geheel over te nemen.

Reden verkoop:
Door de sterke groei heeft de eigenaar behoefte aan versterking binnen het bedrijf. De eigenaar gaat qua leeftijd richting de pensioengerechtigde leeftijd, maar wil zeker nog een paar jaar door blijven werken.

Een interessant bedrijf voor:
– een interimmanager(s) die wil participeren in een mooi gezond bedrijf.
– een onderneming die op gebied van opleidingen en interim-management wil groeien.

Heeft u interesse in dit profiel, neem contact op met Roel Slomp via telefoon 0528-231799. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst zullen wij het verdere traject bespreken.

Menu