>>VERKOCHT << Investeerder gezocht voor manege

Aanbod

Profiel: Een manege (Ruitersportcentrum) op 4 hectare eigen grond en 11 hectare in erfpacht. De activiteiten bestaan uit het geven van paardrijlessen op zowel manege als eigen paarden en pony’s, organiseren van wedstrijden en leuke extra activiteiten voor deze ruiters, kleinschalige fokkerij, zadelmaken en trainen van eigen gefokte paarden en paarden van derden, verkoop van (die) paarden en bemiddeling bij de aan- en verkoop van paarden en pony’s , ponykampen , minicamping en sinds kort een zorgboerderij. Uitbreiding van de pensionstalling. De onderneming bestaat meer dan 10 jaar en heeft vele vaste klanten.

Kerncijfers: Omzet tussen € 200.000 en € 300.000

Regio: Omgeving Zutphen – Almelo

Gezocht: Een investeerder voor de nieuw op te richten werkmaatschappij waar alle huidige activiteiten en alle activa exclusief het onroerend goed in onder gebracht zullen worden. Een investeerder die samen met de ondernemer het bedrijf op een hoger plan kan tillen. Specifieke kennis van de branche is meer dan voldoende aanwezig.

Transactie: 50% van de aandelen in de werkmaatschappij.

Heeft u interesse reageer dan op dit profiel en wij nemen contact met u op Wout Broer, broer@overname-experts.nl, 06-54354850

Menu