MKB-bedrijf in de automotive-sector

Vraag

Te koop gevraagd: MKB-bedrijf in de automotive-sector.

automotiveOmschrijving:

Deze ervaren ondernemer (46 jaar), een allrounder met een bedrijfskundige en commerciële achtergrond (HBO), heeft als manager de afgelopen 24 jaar een brede ervaring opgedaan in de Automotive-sector en is nu als MBI-kandidaat op zoek naar een MKB-bedrijf uit deze sector.

Kandidaat:

Algemeen en commercieel manager/directeur met succesvolle ervaring in directie en management functies in de automotive-sector. HBO denk- en werkniveau. Ondernemer. Handelaar. Motivator. Analist. Bemiddelaar en Innovator. Ervaring in automotive-sector.

Bedrijf:

Brede belangstelling: auto-industrie, dealer van lichte bedrijfauto’s, merkonafhankelijk autobedrijf, groothandel in onderdelen voor de automotive-sector, motorfietsen, autotechniek en multimedia-branche.

Locatie:

  • Regio Eindhoven – Nijmegen – Venlo
  • Regio Roermond – Weert

Omzetindicatie:

Bij voorkeur middelgrote tot kleinere onderneming. Er wordt gezocht naar een onderneming, die een omzet behaalt vanaf circa € 3.000.000,-. Het bedrijf moet uit de startfase zijn. Liefst in de fase van volwassenheid of in de vervolgfase. Het aantal fte’s tussen de 10 en 50. Technologisch product, innovatie en groeipotentie is bepalend.

Bijzonderheden:

MBI kandidaat heeft een uitstekende staat van dienst als directeur/manager van verschillende soorten ondernemingen in de automotive en wenst de stap naar een overname te maken. Kandidaat beschikt over eigen middelen. Goede oplossing voor familiebedrijven met opvolgings- en commerciële vraagstukken. MBI kandidaat wenst eventueel ook het ondernemerschap samen met een medeaandeelhouder uit te oefenen in platte organisatie.

Persoonlijkheid: bouwer, daadkrachtig, hands-on mentaliteit, empatisch, communicatief, teamplayer en afspraak=afspraak.

Ambitie: laten groeien van de onderneming.

Opleiding: HBO bedrijfskunde, Nima B-marketing

Contactinformatie:
Betrokken Overname-Expert: Thijs Muijsenberg, muijsenberg@overname-experts.nl, 06-20090801

 

 

Menu