~ VERKOCHT ~ Monumentale vergader-, trouw- en eventlocatie en sterrenrestaurant

Aanbod

Wolfslaar Restaurant (1 Michelin ster) en Landhuis Wolfslaar (unieke vergader-, trouw- en eventlocatie) in Breda (Noord-Brabant)

Unieke kans!

In Brabant komt horeca van deze klasse slechts zelden beschikbaar voor overname. Van alle horeca te koop in Breda, is dit absoluut het summum!

Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar zijn gevestigd op het schitterende Landgoed Wolfslaar, gelegen aan de Zuid-Oost zijde van Breda in Noord-Brabant.

De huidige eigenaar exploiteert op deze locatie al 18 jaar:

  • Wolfslaar Restaurant, sinds 2005 jaarlijks onderscheiden met 1 Michelin ster.
  • Landhuis Wolfslaar, een unieke vergader-, trouw- en eventlocatie.

Het betreft twee volledig ingerichte monumentale gebouwen.

Landhuis Wolfslaar is bestemd voor zakelijke en privé bijeenkomsten en in het Koetshuis is Wolfslaar Restaurant gevestigd. Beide landhuizen worden tegen een zeer nette prijs gehuurd. De staat van onderhoud van de landhuizen is uitstekend en de omliggende tuinen en landgoederen doen zeer luxe aan.

Landgoed Wolfslaar is de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot een begrip in Breda. Vele particulieren, bedrijven en instellingen weten het landgoed te vinden en bedrijven uit de top 500 zijn regelmatig te gast. Beide bedrijven zijn onderscheidend in haar aanbod en bieden meerwaarde door zijn schitterende ligging en gebouwen, ambiance, gastheerschap en voortreffelijke keuken. De gasten laten zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs met een unieke beleving, regionale en biologische producten en de vele mogelijkheden voor de zakelijke en particuliere gast.

Zowel het landhuis en het restaurant beschikken over een zeer hoge gastenwaardering in alle markten (8.9) en een Michelinster (sinds 2005). Wolfslaar beschikt tevens over een uitgebreid relatiebestand, hoge posities in de zoekmachines en ongeëvenaarde CRM marketingmogelijkheden. Met de opbloeiende economie zijn beide horeca bedrijven zeer winstgevend te maken. Beide bedrijven zijn te koop aangeboden vanwege de wens van de eigenaar om met pensioen te gaan.

Geschikt voor:
Investeerders, gerenommeerde horecaondernemers en ondernemingen en gepassioneerde vakidioten met (aantoonbaar) voldoende eigen vermogen.

Overname bedrijfsexploitatie houdt in: volledige bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, CRM-systeem met landelijk klantenbestand en goodwill.

Opgemerkt zij nadrukkelijk dat beide exploitaties afzonderlijk te koop zijn. De verkoopprijs van de exploitaties tezamen bedraagt € 650.000.

Voor nadere informatie: drs. Hans Romijn, partner bij Overname-Experts, romijn@overname-experts.nl, telefoon 06–21227450.

Menu