Nieuwsbrief juni 2017: Overname experts, adviseurs bij bedrijfsovername

Nieuws

Overname Experts is een landelijk werkend team van onafhankelijke overname-en financieringsspecialisten.

Als ondernemer bent u er trots op dat u een eigen onderneming heeft. Het bedrijf loopt goed en het ondernemerschap past u als een maatkostuum. Er komt echter een moment dat u het stokje gaat overdragen. Aan uw kinderen, aan een medewerker of wellicht aan uw grootste concurrent? Wat is dan het juiste moment? Wat is een goede prijs? En welke voorbereiding is er nodig?
Als Overname-Experts hebben wij de juiste antwoorden. Wij zullen u voortaan middels deze nieuwsbrief telkens over een van deze onderwerpen informeren, en u tevens op de hoogte stellen van onze actuele profielen.

Betrokken investeerder voor Griekse foodproducten

Deze propositie betreft een familiebedrijf van goed Nederlands sprekende, hoog opgeleide native Grieken (vader en zoon), die meer dan 30 jaar food ervaring in Nederland hebben. Recent hebben zij in Griekenland een compleet nieuw productiebedrijf opgezet voor de productie van authentieke Griekse foodproducten (Mediterrane delicatessen) van hoge kwaliteit.
Gezocht wordt nu een investeerder die samen vorm wil geven aan de Nederlandse verkoopmaatschappij.

Voor meer informatie: http://bit.ly/2rrhjMU

Klein metaalbedrijf in Duitsland

Het betreft een metaalbedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop en het plaatsen en
onderhouden van kant en klare garages, overkappingen, carports, bouwcontainers,
dierenverblijven, hekwerken, toegangspoorten etc. voor zowel de particuliere als ook voor de
zakelijke markt.

Lees verder: http://bit.ly/2sEn7a1

Te koop gevraagd: Administratie-/
accountantskantoor of klantenportefeuille

Opdrachtgever is een accountants-/advieskantoor in Midden-Nederland. Men wil naast autonome groei in de MKB-markt extra groeien door overnames.
Het kantoor heeft zowel interesse in kleinere kantoren/portefeuilles tot € 200.000 omzet, als in grotere kantoren/portefeuilles met een omzet tot circa € 500.000

Voor meer informatie: http://bit.ly/2th1EkO

Twee bijzondere exploitaties gelegen op een uniek landgoed

De exploitaties zijn beiden gevestigd op een historische buitenplaats. Deze buitenplaats heeft een landschappelijke cultuurhistorische en architectuurhistorische waarde met het welstandsniveau buitengewoon en een monumentenstatus.

Het landgoed met het park en de gebouwen zijn eigendom van de overheid en volledig gerestaureerd. Na de restauratie is het complex verhuurd. De beiden gerestaureerde gebouwen zijn eigentijds ingericht en voldoen aan alle comfort. Alle vergunningen zijn aanwezig.

Voor meer informatie:  http://bit.ly/2rrgCDx

Vijandige overname… en dan ?

John Oostveen, partner bij Overname-experts, denkt dat het aan de ‘vijandigheid van het overnamebod’ lag. Hij schat de kans minder dan 30 procent in dat Unilever later alsnog wordt overgenomen door Heinz. ‘Het belangrijkste aspect van een overname is dat beide partijen het willen, dat was in dit geval niet zo. Dit bod kwam uit de lucht vallen én was niet gewenst’, legt Oostveen uit.

lees hier het volledige artikel: http://bit.ly/2sBoOob

Referentie: Verkoop groothandel Neita te Utrecht

De 2 eigenaren van Neita Techniek BV (begin 60) hebben eind 2015 besloten vanwege het ontbreken van een geschikte opvolger hun groothandel in lagers en zwenkwielen te gaan verkopen. Na een goede oriëntatie op wie voor hen het proces zou kunnen begeleiden werd de opdracht aan ons verstrekt.

Lees referentie verder: http://bit.ly/2rrajQf

Vorig bericht
Schenken aan uw kinderen : let op dat u aan de goede persoon schenkt !
Volgend bericht
Nieuwsbrief oktober 2017