Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuws

Overname-Experts is een landelijk werkend team van onafhankelijke overname-en financieringsspecialisten.

Als ondernemer bent u er trots op dat u een eigen onderneming heeft. Het bedrijf loopt goed en het ondernemerschap past u als een maatkostuum. Er komt echter een moment dat u het stokje gaat overdragen. Aan uw kinderen, aan een medewerker of wellicht aan uw grootste concurrent? Wat is dan het juiste moment? Wat is een goede prijs? En welke voorbereiding is er nodig?
Als Overname-Experts hebben wij de juiste antwoorden. Wij zullen u periodiek middels deze nieuwsbrief telkens over een van deze onderwerpen informeren, en u tevens op de hoogte stellen van onze actuele profielen.

E-Installatie bedrijf te koop gevraagd

De koper is geïnteresseerd in een elektrotechnisch installatiebedrijf dat bijvoorbeeld actief is in de aanleg en onderhoud van alarmsystemen, toegangscontrole, aansturing van klimaatsystemen etc.
Omvang: tot ca 500k omzet…….

Lees verder: http://bit.ly/2fAsl1S

Een ondernemer zoekt investeerders voor de uitbouw van een innovatieve horloge-scale-up

Deze onderneming (scale-up) heeft een nieuw horlogeconcept ontwikkeld, dat met een eigen platform het hele proces van creëren, bestellen, de samenwerking met dealers tot en met de productie innoveert. Het bedrijf produceert in Nederland, maakt omzet en zoekt aanvullende investering………

Voor meer informatie: http://bit.ly/2xCxT0n

Onderneming in aanleg en onderhoud van ijs(vloeren)

Te koop aangeboden: Onderneming in aanleg en onderhoud van ijs(vloeren). Groothandel gestart in 1991 met industriële borsteltechnieken. Later in 1997 is zij zich ook meer gaan toeleggen op het maken van ijsbanen en ijsbewerkingsmachines.

Middels een uniek importeurschap ……..

Voor meer informatie: http://bit.ly/2fuNK94

Ter overname: Monumentale vergader-, trouw- en eventlocatie en top restaurant

De exploitaties zijn beiden gevestigd op een historische buitenplaats. Het landgoed met het park en de gebouwen zijn eigendom van de overheid en volledig gerestaureerd. Er staat een team van 20 vaste en fulltime medewerkers klaar……

Voor meer informatie: http://bit.ly/2rrgCDx

Praktijk-tip: Schenken aan uw kinderen ?

Let op dat u aan de goede persoon schenkt ! Anders kunnen de druiven zuur zijn. In onze praktijk maken wij geregeld waarderingen van ondernemingen waarbij de aandelen van de vennootschap van de ouder(s) worden geschonken aan de kinderen. Wanneer je (een aandeel in) een onderneming erft……..

Neem kennis van de inhoud van de tip: http://bit.ly/2yySuVq

Referentie: Succesvolle begeleiding aantrekken van groeikapitaal

Een groeiende MVO onderneming heeft behoefte aan werkkapitaal en investeringsruimte. Een investeerder heeft zich bereid verklaard hierin met durfkapitaal te voorzien. Vraag en aanbod van kapitaal komen hiermee bij elkaar, en de voorwaarden waaronder dit gebeurt dienen nader te worden vastgesteld.

Lees referentie verder: http://bit.ly/2xynhSr

 

Vorig bericht
Nieuwsbrief juni 2017: Overname experts, adviseurs bij bedrijfsovername
Volgend bericht
Nieuwe website Overname-Experts online