Online woonwinkel en kantoorinrichter

Aanbod
Te koop: Gerenommeerde online woonwinkel en kantoorinrichter met moderne lounge- & design meubels voor thuis, tuin, kantoor en horeca (A-merken en eigen label)

Gerenommeerde Omnichannel speler sinds 2010 actief in de markt van Home, Living en Office met uitstekende online vindbaarheid en hoge naamsbekendheid zoekt koper voor geheel of gedeeltelijke overname van haar aandelen.

De onderneming verkoopt via haar eigen e-commerce platform én vanuit de showroom (randstad) unieke producten van vele vooraanstaande merken design-, tuin en kantoormeubelen in Nederland en België. Daarnaast beschikt zij over zeer waardevolle partnerships met nationale en internationale marketplaces.

Met een assortiment van wel 10.000 verschillende producten is zij actief in diverse woon- en kantoorsegmenten en biedt met deze collectie via verschillende verkoopkanalen zowel de particuliere als zakelijke markt een totaaloplossing op het gebied van meubels en verlichting. Een stabiele speler met een groot aantal terugkerende, zakelijke afnemers in Nederland en België.

Deze ambitieuze topspeler in de Benelux biedt met haar state-of-the-art e-commerce platform, vakkennis en klantgericht personeel een aantrekkelijke propositie waarbij zij de kernwaarden (persoonlijk, betrouwbaar en klantvriendelijk) weten te vertalen naar een efficiënt georganiseerde en winstgevende operatie. De organisatie is zeer efficiënt en schaalbaar ingericht en werkt met minimale eigen voorraden.

De onderneming heeft e-commerce, service en passie voor meubels in de genen zitten en ziet nog enorme kansen om dit verder uit te bouwen. De naamsbekendheid, het imago van de website met zeer positieve reviews en de hoge organische ranking van zoekwoorden garanderen een stabiele omzet tegen zeer lage acquisitiekosten.

De passie van de huidige eigenaren is gelegen in het neerzetten van een organisatie, bouwen van een platform en het realiseren van een netwerk. Derhalve zijn de eigenaren van mening dat voor de realisatie van de volgende levensfase van de onderneming dit door een andere type eigenaar nog beter gerealiseerd kan worden. Al dan niet samen met de huidige eigenaren.

Geïnteresseerde partijen worden verzocht contact op te nemen met Raimond Takkenberg, bereikbaar onder nummer : 06-26174857 of per email: takkenberg@overname-experts.nl

Menu