Overname-Experts uw Connected Crowdfund Adviseur

Nieuws

Overname-Experts: Experts in bedrijfsovername en financiering

Overname financiering door crowdfunding wordt nu nog eenvoudiger met het partnerschap van Overname-Experts met Collin Crowdfund. Omdat deze overname professionals een landelijke dekking hebben is er altijd een deskundige partij bij u in de regio. Hiermee bent u verzekerd van een heldere en haalbare aanpak van financiering en advisering bij bedrijfsovernames.

Niet alleen helpen de Overname Experts bij de financiering, zij hebben ook inzicht in de waarde van een onderneming en zorgen ook voor duidelijke afspraken in een overname contract.

Collin Crowdfund

Via haar online platform slaat Collin een brug tussen investeerders en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Vooral bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000 kunnen terecht bij Collin.

Als eerste en grootste partij in Nederland faciliteert Collin Crowdfund ondernemers die met financiering hun groei bewerkstelligen. Daarbij komt ook de nodige marketing power, ambassadeurs, publiciteit en begeleiding die u er bij krijgt en in kan zetten voor de verdere groei van uw bedrijf.

Collin heeft ruim 500 bedrijven succesvol van een financiering voorzien. Daarbij ging het om een gemiddeld leenbedrag van ruim € 210.000,-. Daarnaast heeft Collin ruim 15.000 investeerders aan zich gebonden. Zij halen een gemiddeld netto rendement (na aftrek van kosten en defaults) van ruim 4%.

 

Samenwerking

Overname Experts en Collin crowdfund werken samen. Daarmee bundelen twee specialisten hun kennis en netwerk om uw overname mogelijk te maken. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van de overname-experts in uw regio of met de door u gewenste kennis van uw branche.

 

bedrijfsovername, crowd funding, financiering
Vorig bericht
De eindfase bij een succesvolle bedrijfsoverdracht
Volgend bericht
Overname-Experts begeleiden tientallen overnames in 1e helft 2018