Perry Boogaard sluit zich aan bij Overname-Experts

Nieuws

๐™’๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ช ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ๐™š ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ฉ๐™ฃ๐™š๐™ง: ๐™‹๐™š๐™ง๐™ง๐™ฎ ๐˜ฝ๐™ค๐™ค๐™œ๐™–๐™–๐™ง๐™™.


Per 1 juli 2022 is Drs. ing. Perry Boogaard toegetreden tot de maatschap van Overname-Experts. Perry is na zijn opleiding Agrarische Bedrijfskunde als trainee gestart bij de ABN AMRO Bank in 1991. Na diverse functies bekleed te hebben, is hij in 1997 als manager Bedrijven gestart bij de Rabobank in Reimerswaal waarna hij in 2001 startte in dezelfde functie in Vlissingen. Tevens heeft Perry in 2001 zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam succesvol afgerond. In 2005 is Perry interim-manager geworden bij Rabobank Nederland en heeft diverse opdrachten bij lokale banken als interim manager uitgevoerd. Vanaf 2007 was Perry directeur bedrijven bij de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en de laatste 2 jaar van zijn Rabobank periode was hij directeur in West Zeeuws-Vlaanderen.

Vanaf 1 oktober 2014 is Perry zelfstandig ondernemer en runt hij zijn eigen adviespraktijk. Aanvankelijk met het accent op brede advisering aan MKB ondernemers waar investerings- en/of financieringsvraagstukken speelden. Al snel heeft Perry zich toegelegd op bedrijfsovernames en is hij gecertificeerd lid van de BOBB geworden. Perry heeft in het Zuid-Westen een groot netwerk opgebouwd en inmiddels vanuit zijn overname praktijk โ€œDe Zeeuwse Zakenโ€ diverse aan- en verkopen begeleid.ย Met Perry Boogaardย hebben we onzeย landelijke dekking verder uitgebreid naar het zuid-westen van Nederland.ย Wij heten Perry welkom als partner bij Overname-Experts. Perry is bereikbaar onder telefoonnummerย 06-31252107ย of via mail:ย boogaard@overname-experts.nl

experts, Overname, overname-experts, Partner, Perry Boogaard, Zeeland
Vorig bericht
Annelies Schuler nieuwe partner bij Overname-Experts
Volgend bericht
Nieuwsbrief Overname-Experts, juni 2022