Begeleiding aankoop Logopediepraktijk

Aankoop bedrijf

Opdracht:

Een tijd geleden kreeg ik de vraag van mijn toenmalige werkgeefster of ik een groot gedeelte van de logopediepraktijk waarin ik werkzaam was wilde overkopen. DIT Logopedie & Stottertherapie was een kleinschalige logopediepraktijk met 3 logopedisten, gevestigd in Eijsden. Ik werkte hier al geruime tijd en had absoluut interesse om een eigen praktijk te draaien. Het bedrijf ging zich opsplitsen in DIT Logopedie en DIT Stottertherapie en het gedeelte DIT Logopedie werd aangeboden ter overname.

Actie:

Om me te begeleiden in dit proces ben ik op zoek gegaan naar een adviseur. Uiteindelijk ben ik bij Ron Pustjens van Overname-Experts terecht gekomen. Hij heeft mij vervolgens begeleid in alle stappen rondom de overname. Van waardebepaling tot advies bij de onderhandelingen, het rondkrijgen van de financiering door de bank en de uiteindelijke koop van de logopediepraktijk.

Resultaat:

Ron is een betrouwbare adviseur met veel kennis van zaken, waarbij hij rekening houdt met de persoonlijke situatie. Hij komt met gedegen berekeningen en kan deze in begrijpelijke taal uitleggen. De onderhandelingen met de verkoopster verliepen wat stroef, maar samen met Ron heb ik altijd een weg gevonden om toch weer een stapje verder te komen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de succesvolle koop van DIT Logopedie. Kortom: aan Ron heb je ‘een rots in de branding’ gedurende het hele overnameproces.

Battice Beijer, DIT Logopedie Eijsden

aankoop, logopedie, referentie
Vorig bericht
Verkoop Bouwpartner de Jonge aan ambitieuze jonge ondernemer
Volgend bericht
Verkoop aandelen Connected Data Group B.V.