Verkoop aandelen Connected Data Group B.V.

Verkoop bedrijf, Waardebepaling

Opdracht

Medio 2021 hebben wij Overname-Experts ingeschakeld om de aandelen van ons bedrijf Connected Data Group te verkopen. We zijn gespecialiseerd in Data Management & Data Governance, Agile Data Architecturen en Analytics. Dit doen we in samenwerking met een aantal leidende technologiepartners, met een groot internationaal klantenbestand.

We werkten al enige tijd intensief samen met de potentiële koper en wij zagen over en weer synergie met deze partij om voor onze klanten meer waarde uit data te halen.

Actie

Samen met adviseur Maarten Zemann van Overname-Experts, die we al eerder in een traject hadden ingeschakeld, zijn wij de onderhandelingen ingegaan met de koper. Maarten heeft ons adviezen gegeven over de waardering van ons bedrijf, het proces van overdracht en de gewenste nieuwe bedrijfsstructuur.

Resultaat

Per maart 2023 zijn wij nu volledig geïntegreerd in het bedrijf van onze koper en zijn er duidelijke afspraken gemaakt over aandelenverhoudingen en vergoedingen. Gezamenlijk gaan we nu de verdere reis aan om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Dit blijven we deels doen onder onze eigen naam en we zijn zeer optimistisch over een verdere groei en eventuele overnames in onze branche.

Erik Fransen, Connected Data Group

aandelen, Connected Data Group, verkoop
Vorig bericht
Begeleiding aankoop Logopediepraktijk
Volgend bericht
Overdracht van werkgever naar werknemer