Salarisverwerkingsbureau gevestigd in de Randstad

Aanbod

Ter overname aangeboden: Salarisverwerkingsbureau gevestigd in de Randstad.

Beschrijving
De onderneming betreft een ruim twintig jaar bestaand salarisverwerkingsbureau gevestigd in de Randstad. De onderneming wordt gedreven in de vorm van een Besloten Vennootschap.
De activiteiten betreffen het voeren van salarisadministraties, beheer van contracten en personeelsverzekeringen en slimme gerichte advisering.

Kerngegevens
De verwachte omzet 2020 is ca. € 650.000. Aantal FTE bedraagt 4,5 (incl. DGA).
Het kantoor beschikt over een trouwe klantenkring, en kent door duurzame samenwerkingen met accountantskantoren een constante stroom van nieuwe klanten.

De missie van de onderneming is om de huisartsenrol te vervullen voor bedrijven op het gebied van álle personeelsaangelegenheden. Zij doet dit met behulp van de meest geavanceerde geautomatiseerde systemen. Kernbegrippen zijn optimale bereikbaarheid, vertrouwde persoonlijke aandacht gecombineerd met de nieuwste technieken.
De klantenportefeuille heeft een behoorlijke spreiding: evenredig verdeeld qua branches en geografisch gezien verspreid over het hele land met concentraties in de Randstad.
De betalingsmoraal van klanten is zeer goed te noemen.

Transactievorm
Aandelentransactie, waarbij een adequate overgangsperiode in samenwerking met huidige ondernemer bespreekbaar is.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer vindt het na een periode van ruim 20 jaar de tijd rijp om de focus te gaan richten op andere (ondernemings-)activiteiten.

Voorwaarden
Onder geheimhouding is een uitgebreid Informatie-Memorandum verkrijgbaar.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Voor nadere informatie:
drs. Hans Romijn, telefoon 06–2122 7450.

Menu