Productie- en handelsbedrijf in terrasoverkappingen

Aanbod

Te koop aangeboden productie- en handelsbedrijf in terrasoverkappingen.

Het productie- en handelsbedrijf is bijna 20 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaren. Stap voor stap is het bedrijf gegroeid naar de huidige omvang. De branche profiteert nu van een goede conjunctuur en een hoog consumentenvertrouwen.

Men houdt zich bezig met productie en verkoop van terrasoverkappingen. Verkoop vindt deels plaats aan eindafnemers en deels aan collega-bedrijven elders in het land. Men beschikt over een uitgebreid machinepark waarmee onderdelen worden gemaakt en waardoor de assemblage op de plaats van bestemming vrij snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. De onderneming is gevestigd in Limburg en de eindafnemers worden gevonden in geheel Zuidoost Nederland.

Reden van verkoop is het wijzigen van de marktomstandigheden. Het gaat om een activatransactie; machines, vervoermiddelen, voorraad en inventaris. De onderneming opereert vanuit een mooi bedrijfspand met een grote showroom inclusief een buitenterrein. Het pand is te koop maar huur is zeker ook bespreekbaar. Het bedrijf is gevestigd op een keurig en vrij bedrijvenpark vlak naast een tweetal autosnelwegen.

Aard transactie:       activa

Prijsindicatie:           ca. € 200.000,= (exclusief onroerend goed)

Aantal FTE’s:             4 (inclusief het ondernemersechtpaar)

Omzet:                      € 600.000,=

Voor nadere informatie neemt u contact op met Ron Pustjens, partner bij Overname-Experts. tel 06-13135282 of via: pustjens@overname-experts.nl

Menu