Installatiebedrijf in Friesland

Aanbod

Ter overname aangeboden: Installatiebedrijf in Friesland.

Activiteiten                 Het bedrijf is een installatiebedrijf. Men voert alle voorkomende werkzaamheden uit, met uitzondering van elektra.

Juridische structuur:   de onderneming is een VOF

Markt:                         Het bedrijf kent zowel particuliere als ook zakelijke opdrachtgevers. Voor een tweetal grotere bedrijven is het bedrijf de huis installateur. Er zijn veel terugkerende opdrachtgevers. Het bedrijf heeft een zeer goede naam in de markt.

Resultaat:                    Er worden goede resultaten geboekt.

Personeel                    Naast de vennoten is er geen personeel in dienst. Bij grote opdrachten worden collega installateurs of ZZP-ers ingehuurd.

Locatie                        Het bedrijf is gevestigd in een eigen pand op een fraaie locatie in Zuid-Oost Friesland. Het pand kan onderdeel uitmaken van de transactie, in die zin dat het gehuurd zou kunnen worden.

Bijzonderheden          De huidige eigenaar is op zoek naar een collega installateur die de gehele onderneming overneemt en dat de huidige eigenaar nog een aantal jaar kan meewerken. Ook is het mogelijk dat een kandidaat zich gaat inkopen in de VOF met het uiteindelijke doel om de gehele onderneming over te nemen.

Voor nadere informatie neemt u contact op met Wout Broer, partner bij Overname-Experts, tel 06-22780790 of via: broer@overname-experts.nl

Menu