Toetreding Ron Pustjens en Thijs Muijsenberg tot Overname-Experts

Nieuws

Met ingang van 1 januari 2018 zijn Ron Pustjens (56) en Thijs Muijsenberg (60) toegetreden als partner tot Overname-Experts

van links naar rechts Oscar Mensen, Ron Pustjens en Thijs Muijsenberg

Zowel Pustjens als Muijsenberg hebben een uitgebreide achtergrond in bedrijfsovernames, management en bedrijfsfinancieringen, onder andere bij Rabobank en ING. Ze zijn beide, afzonderlijk van elkaar, al ruim 10 jaar als zelfstandig adviseur actief in de wereld van bedrijfsovernames en financieringen.

Managing partner Oscar Mensen: “Voor Overname-Experts is dit een belangrijke stap om de groei van onze opdrachtenportefeuille ook in de komende jaren door te kunnen zetten. Met deze twee nieuwe partners krijgt Overname-Experts landelijke dekking. Zowel Ron als Thijs brengen een wereld aan relevante ervaring met zich mee. Daarnaast passen ze volledig bij het DNA van onze organisatie en zijn ze beiden actief in Brabant en Limburg. Dit zijn werkgebieden waar wij wat minder actief waren”.

Pustjens heeft Overname-Experts de afgelopen jaren nauw gevolgd: “Ik zie slimme goede mensen, focus op het overnameproces, pragmatisme, no nonsense en een grote gedrevenheid. Laat dat nu een aantal dingen zijn die mij zeer aanspreken.” Ook Muijsenberg herkent in de mensen van Overname-Experts zijn eigen waarden: “Zij tonen een enorm enthousiasme om ondernemers in het MKB hun ambities waar te laten maken. Ik en ook Overname-Experts vinden dat ieder bedrijf een goed vervolg verdient. Daarom begeleiden wij, als onafhankelijk adviseur, ondernemers en ondernemingen bij bedrijfsoverdrachten en bedrijfsopvolgingen in het midden- en kleinbedrijf. Ieder bedrijf is uniek, net zoals iedere ondernemer.”

Overname-Experts is een landelijk werkend team van onafhankelijke overname- en financieringsspecialisten. De Overname-Experts zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht: BOBB.nl. Onze adviseurs hebben allen lange ervaring in het begeleiden van bedrijfsovernames en bedrijfsfinancieringen. Met ons (landelijk) netwerk kunnen we ervoor zorgen dat ieder MKB-bedrijf een vervolg krijgt. Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven in het middensegment van het MKB in diverse branches.

 

overname-experts, Ron Pustjens, Thijs Muijsenberg, toetreding
Vorig bericht
Nieuwe website Overname-Experts online
Volgend bericht
De eindfase bij een succesvolle bedrijfsoverdracht