Maak kennis met Overname-Experts

Overname-Experts is de overkoepelende organisatie waar fusie- en overnamespecialisten hun netwerk, kennis en ervaring in bedrijfsovernames samenbrengen. Daarmee is Overname-Experts uw startpunt bij waardebepaling, bedrijfsovername, het kopen van een bedrijf of verkopen van uw bedrijf. Wij geven inhoudelijk advies, bepalen samen met u de route en begeleiden het gehele traject. Omdat wij een landelijke groep specialisten zijn die nauw met elkaar samenwerken, zijn wij in staat jaarlijks honderden overnametrajecten succesvol af te ronden.

Zelfstandige en onafhankelijke fusie- en overnamespecialisten

De specialisten van Overname-Experts zijn geen medewerkers binnen een groot Corporate Finance kantoor, maar zelfstandige ondernemers die zelf een bedrijf hebben opgebouwd. Alle experts zijn aangesloten bij BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht. We werken onafhankelijk van accountants of bankiers en zijn gespecialiseerd in bedrijfsovername en waardebepaling van MKB-ondernemingen.

Overname-Experts: altijd een overnamespecialist in de buurt

Veel MKB-ondernemers werken voor de verkoop van hun bedrijf graag samen met een overnamespecialist uit de regio. Omdat Overname-Experts een landelijk netwerk heeft, is er altijd een expert bij u in de buurt. Zij spreken letterlijk en figuurlijk dezelfde taal, hebben een sterk netwerk in de regio en kunnen voor het zoeken en vinden van een geschikte overnamekandidaat terugvallen op het landelijke netwerk van alle Overname-Experts binnen de groep.

De meerwaarde van Overname-Experts

Voor Overname-Experts is het maken van een goede deal het allerbelangrijkste: alleen dan is er sprake van een succesvol overnametraject. Daarbij staat het belang van onze klant voorop, maar zijn we bewust van het feit dat een deal alleen wordt gesloten als er sprake is van een win-win situatie voor alle partijen. Dat betekent dat we verder kijken, het proces doorgronden, ons zeer goed inlezen in uw bedrijfsmaterie en goed voorbereid aan tafel zitten. Ons zelfstandig ondernemerschap zorgt ervoor dat we aansluiten op de praktijk van onze klanten en dat we onszelf blijvend uitdagen met permanente educatie.

Maak kennis met uw Overname-Experts

Onze experts in bedrijfsovername stellen zich graag aan u voor. Lees meer over hun specialisme, passie, achtergrond en klantervaringen. Maak meteen een afspraak met een Overname-Expert die bij u past voor een kennismakingsgesprek. In de regio of juist daarbuiten – aan u de keuze.

Maarten Zemann

- Den Haag -

Raimond Takkenberg

- Assendelft -

Oscar Mensen

- Utrecht -

Wout Broer

- Hengelo -

Roel Slomp

- Hoogeveen -

André Everts

- Heerenveen -

Hans Romijn

- Haarlem -

Ron Pustjens

- Echt -

Thijs Muijsenberg

- Venlo -

Annelies Schuler

- Harderwijk -

Perry Boogaard

- Grijpskerke -