John Oostveen

Contact

John Oostveen | Oostergracht 13-15 | 3763 LX Soest
06-38928400 | oostveen@overname-experts.nl

| |
|

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik jarenlang actief geweest in de financiële dienstverlening (financiering, controlling, financieel directeur). Sinds 2007 actief als zelfstandig en onafhankelijk overname expert. Inmiddels vele tientallen projecten succesvol afgerond met zeer tevreden klanten. Ik ben gecertificeerd lid van de BOBB en geregistreerd adviseur bedrijfsopvolging (RAB).

Verkoop, waardering en mediation.

Dit is gewoon heel leuk en veelzijdig werk! Mijn insteek is de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen, daar krijg ik een kik van. Een ondernemer komt niet vaak met overname in aanraking en is niet gewend om objectief naar zijn bedrijf te kijken. Dus kan ik voor de klant heel veel toegevoegde waarde leveren.

Ervaring met alle soorten bedrijfsoverdracht in het MKB, zowel koop als verkoop, maar ook familieopvolging. En alles wat in het verlengde hiervan ligt, zoals een in- of uitkoop van een vennoot of aandeelhouder, fusie, enz. Ook verzorg ik de bedrijfswaardering. Bij de koop help ik de cliënt met de financiering.

Kernwoorden van wat klanten over mij zeggen:

aanpak is pragmatisch en doelgericht
goede regie en communicatie
wekt realistische verwachtingen, maar haalt er het beste uit
betrouwbaar
zorgt dat het goed voor elkaar komt

Elke opdracht is maatwerk, ook die van u. In een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen we zien wat ik voor u kan betekenen en wat u kunt verwachten.