Thijs Muijsenberg

Contact

Company Shaping | Kaldenkerkerweg 20 | 5913 AE Venlo
077 352 42 91 | muijsenberg@overname-experts.nl

| |
|

Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik in Eindhoven de HTS-Bedrijfskader opleiding gevolgd. Na de HTS ben ik in de bankwereld werkzaam geweest bij de Rabobank en ING. Daar heb ik nog diverse opleidingen gevolgd op het gebied van financieringen, bancaire dienstverlening, management, bedrijfsopvolging en coaching. Binnen de bankwereld was ik onder andere verantwoordelijk voor klantenportefeuilles in het MKB. Ik begeleidde ondernemers bij investeringen, financieringsaanvragen en bedrijfsoverdracht. Ook ben ik bij beide banken als directeur eindverantwoordelijk geweest van een of meerdere vestigingen. Sinds 2008 werk ik zelfstandig als eigenaar van Company Shaping Venlo.

Ik ben gecertificeerd lid van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (www.bobb.nl). Daarnaast ben ik geregistreerd in het Register Adviseur Bedrijfsoverdracht (RAB). (www.rabregister.nl).

Naast mede-eigenaar van Company Shaping ben ik maatschappelijk betrokken, onder andere als bestuurslid van Rotary Venlo Maas en Peel en voorzitter van de Socioclub van VVV-Venlo.

Mijn algemene specialiteiten zijn: strategische planvorming, corporate finance, corporate recovery, bedrijfsoverdracht, marketing, sales en managementcoaching.

Branche: Industrie, Bouw, Groothandel, Leisure en logistiek:
Specifiek specialisme: Het nieuwe financieren, Bedrijfsopvolging en Strategische coaching;

Mijn passie is om ondernemers in het MKB hun ambities waar te laten maken. Ik vind dat ieder bedrijf een goed vervolg verdient. Daarom begeleid ik, als onafhankelijk adviseur, ondernemers en ondernemingen bij bedrijfsoverdrachten en bedrijfsopvolgingen in het midden- en kleinbedrijf. Maatwerk is bij mij vanzelfsprekend, want ieder bedrijf is uniek, net zoals iedere ondernemer.

Op dit moment ben ik hoofdzakelijk actief met de begeleiding van bedrijfsovernames, zowel de advisering bij koop van een onderneming als de verkoop van een bedrijf en bedrijfsfinancieringen. Verder ben ik als financieringsspecialist aangesloten bij Corporate Finance Limburg. Dit is een organisatie van financieringsspecialisten werkzaam in Limburg. Hier werken mensen die hun sporen hebben verdiend in meerdere specialistische- en managementfuncties bij Nederlandse Banken. Het doel van Corporate Finance Limburg is om bedrijven in Zuid Oost Nederland, te ontzorgen door het uitvoeren van een of meerdere delen van het financieringsproces.

“Overname Experts in de persoon van Thijs Muijsenberg heeft ons ondersteund in de overname van de aandelen van Joppen Metaaltechniek B.V. te Beringe. Een traject dat afgerond is d.d. 1 januari 2018. Gedurende het hele proces is Thijs actief betrokken geweest. Ik heb Thijs leren kennen als een kundig iemand op het gebied van bedrijfsovernames met specialiteit op het gebied van financieringen en alles wat daarmee te maken heeft. Thijs werkt doelgericht, efficiënt en transparant waarbij het overname proces maar zeer zeker ook de onderlinge verhoudingen centraal staan. Eenieder die voornemend is een overname te doen kan ik Thijs Muijsenberg (Overname Experts) van harte aanbevelen.”