Wout Broer

Contact

WBM Hengelo | Opaalstraat 42 | 7554 TS Hengelo
(+31) 074-2780050 | broer@overname-experts.nl

| |
|

Na de verkoop van mijn bedrijf ben ik in 2010 begonnen met begeleiding bij bedrijfsoverdracht. In 2010 heb ik de studie bij Marcus Verbeek Praehep hiervoor afgerond en gecombineerd met 25 jaar ondernemerschap heb ik een goede basis om ondernemers te begeleiden in het hele traject van verkoop of aankoop van de onderneming. Ik ben gevestigd in Hengelo, in Twente, dus in het oosten van het land.

Bij verkoop of koop van een bedrijf in het MKB komen veel zaken aan de orde. Het is mijn specialisme om de ondernemer te begeleiden in het hele aan- of verkooptraject. Als financieel specialist maak ik de waardebepaling van de onderneming en schrijf (her)financieringsaanvragen.

Ik wil graag ondernemers ondersteunen bij de verkoop van hun onderneming.
Ik denk ook een ideale sparringpartner te zijn om dit proces succesvol te kunnen afronden.
Juist omdat ik 25 jaar een eigen onderneming heb gehad voel ik mij snel betrokken bij de ondernemer en wil graag samen met u ondernemen in bedrijfsoverdracht.

  • Bedrijfsanalyse, beoordelen van ondernemingsplannen, bedrijfswaarderingen en financieringen, gespecialiseerd in MKB-bedrijven in allerlei branches, van productiebedrijven, handel tot en met dienstverlening, uitzendbranche en online business.
  • Aan- en verkoop van ondernemingen tot en met het verkoopcontract.
  • Recovery-trajecten, daar waar een bedrijf het moeilijk heeft samen met de ondernemer oplossingen zoeken. Hierbij komen dan alle facetten aan de orde, (her)financiering, maar ook verkoop of het aantrekken van een (mede)investeerder.

Dat klanten eigenlijk zonder uitzondering positief zijn is niet zomaar mijn verdienste. Het komt ook omdat de ondernemer pas gedurende het proces bemerkt wat er allemaal aan de orde komt bij zo’n verkoop- of aankooptraject en dat het toch verstandig is geweest om een specialist op dat gebied in te schakelen. Heel fijn zulke tevreden klanten. Het zijn natuurlijk vertrouwelijke trajecten, maar ik heb een aantal ondernemers gevraagd om hun naam te mogen delen en dat is akkoord.

In een eerste (kosteloze) gesprek kan ik aangeven hoe ik werk en hoe we het traject in kunnen gaan. Vaak krijgt u in dit gesprek al informatie en tips die u als waardevol zult ervaren. 
Ik werk exclusief in uw opdracht en in uw belang.

Een klantervaring:

‘Wij hebben het hele overname traject onder begeleiding door Wout als prettig ervaren. Doortastend, deskundig en respectvol. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een succesvolle overname met enkel tevreden partijen.’

Rob Borgerink – Jotem Waterbehandeling BV