Te koop aangeboden: Specialist in automaterialen en werkplaatsgereedschap.

Aanbod
Omschrijving:

De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland op een ruim en modern bedrijfsterrein. Levert aan vakgarages en aan bedrijven die zelf onderhoud verrichten aan het eigen wagenpark. Ook de particulier weet deze leverancier te vinden, en stelt de geboden kennis en advies op prijs. Voorraadhoudend. Zeer groot netwerk aan toeleveranciers, daardoor een snelle levering, gunstige prijzen en gunstige marges.

Cijfers:

De verkopende partij verkoopt een volwassen bedrijf. De omzet voor 2022 bedraagt geprognosticeerd 550K. Aan de onderneming zijn, buiten de ondernemer zelf, < 5  medewerkers verbonden.

Reden verkoop:

De ondernemer wil zich gaan richten op andere activiteiten. De verkopende partij wil het bedrijf volledig (100%) verkopen, waarbij hij/zij het volledige bedrijf overdraagt aan de nieuwe eigenaar.

Transactie:

Dit betreft een activa-passiva transactie.

Mogelijke kopers:

Geschikt voor een branchegenoot om het werkgebied te vergroten of een technisch-commercieel onderlegd (beginnend) ondernemer, beide met voldoende eigen middelen.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Oscar Mensen via mail mensen@overname-experts.nl of telefonisch op 030-2599845
automaterialen, oscar mensen, techniek
Vorig bericht
Verkocht: Hoveniersbedrijf regio Utrecht
Volgend bericht
Zonnepaneleninstallateur in Zuidoost Nederland