Bedrijf in internationale business ontwikkeling

Aanbod
Omschrijving:

Onderneming gericht op leveren van diensten aan Nederlandse en buitenlandse MKB-bedrijven, die willen internationaliseren.  Deze diensten zijn o.m. het uitvoeren van een marktanalyse, formuleren van een kansrijke marktentreestrategie, uitvoeren van een partner search en het begeleiden van hieruit volgende gesprekken. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van online marketingtechnieken om buitenlandse markten te bewerken ten behoeve van publieke en private opdrachtgevers. Klanten die marktentree in de Duitstalige landen of de Benelux wensen, ondersteunt de organisatie zelf. Daarbuiten wordt aanspraak gemaakt op een wereldwijd netwerk van vertrouwde, lokale partners.

Naast individuele MKB-bedrijven bestaat het klantenpakket uit Nederlandse en buitenlandse (semi-/) overheidsorganisaties, die zich bezighouden met internationale handelspromotie. Het bureau heeft ruime ervaring met de totale coördinatie van inkomende en uitgaande handelsmissies en het verzorgen van gezamenlijke (landen) paviljoens op vakbeurzen.

Cijfers:

De onderneming realiseert een omzet van circa 725.000.- euro. Het rendement is goed.

Naast de twee vennoten zijn nog vier medewerkers in dienst.

Reden verkoop:

De leeftijd van één van de vennoten is belangrijkste reden voor verkoop. Er is voldoende tijd voor een goede overdracht, zodat de continuïteit van en voor de klanten kan worden gewaarborgd.

Transactie:

Activa & passiva transactie.

Mogelijke kopers:

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers / investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Raimond Takkenberg via mail takkenberg@overname-experts.nl of telefonisch op 06-26 174 857
Vorig bericht
Bouwmaterialenhandel
Volgend bericht
VvE-kantoor in West-Nederland