Bewindvoerderskantoor in Gelderland

Aanbod
Omschrijving:

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd kantoor dat door de jaren heen een vaste plek gevonden heeft in de markt voor bewindvoerders. De rechtsvorm van dit kantoor is Vennootschap Onder Forma. De onderneming bestaat al meer dan 10 jaar. Er zijn circa 135 clienten. Naar verwachting zal de omzet in 2023 € 195.000.

De onderneming is gehuisvest in een huurpand op een bedrijventerrein in een middelgrote plaats in de provincie Gelderland.  Dit huurpand kan worden overgenomen, maar is geen eis.

Cijfers:
  • Aantal klanten: circa 135
  • Aantal personeelsleden: 0 (er is een medewerker in loondienst maar die heeft aangegeven niet mee over te gaan)
  • Rechtsvorm: VOF; beschikkingen moeten worden overgezet.
  • Omzet 2023: circa € 195.000,=
  • EBITDA 2023 naar verwachting: circa € 42.000,= na correctie ondernemersbeloning
Reden verkoop:

De ondernemers hebben een aantal jaren hard moeten werken om de onderneming op het huidige niveau te krijgen. Zij willen een stap terug doen, en een andere weg inslaan in hun werkzaam leven. Uiteraard zal de overdracht op een goede manier vorm gegeven worden, dus ook indien gewenst met begeleiding van de ondernemer na de overdracht.

Transactie:

Mocht u naar aanleiding van deze beknopte beschrijving meegenomen willen worden in het verkooptraject dan verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken opdat wij u (na ondertekening geheimhouding) een uitgebreidere informatie zullen toezenden,

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Roel Slomp via mail slomp@overname-experts.nl of telefonisch op +31 (0) 528 231799
bewindvoerder, bewindvoerderskantoor, bewindvoering, Gelderland, roel slomp
Vorig bericht
Bewindvoerderskantoor in Noord Holland
Volgend bericht
Bedrijf in hydrauliek (groothandel + assemblage)