Bewindvoerderskantoor in Noord Holland

Aanbod
Omschrijving:

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd kantoor dat door de jaren heen een vaste plek gevonden heeft in de markt voor bewindvoerders. De rechtsvorm van dit kantoor is BV. De onderneming bestaat al meer dan 30 jaar. Er zijn circa 400 bewind dossiers in behandeling. Naar verwachting zal de omzet in 2023 € 490.000.

De onderneming is gehuisvest in een pand op een bedrijventerrein in een middelgrote plaats in de provincie Noord-Holland. Uitgangspunt is dat de onderneming hier gevestigd blijft.

Cijfers:
  • Aantal klanten: Over te nemen zijn circa 400 bewind dossiers.
  • Aantal personeelsleden: 6.
  • Rechtsvorm: BV, alle beschikkingen staan op naam van de BV.
  • Omzet 2023: circa € 490.000,=
  • EBITDA 2023 naar verwachting: circa € 75.000,=
Reden verkoop:

De ondernemer heeft een aantal jaren hard moeten werken om de onderneming op het huidige niveau te krijgen. Hij wil nu graag een stap terug doen. Uiteraard zal de overdracht op een goede manier vorm gegeven worden, dus ook indien gewenst met begeleiding van de ondernemer na de overdracht.

Transactie:

Mocht u naar aanleiding van deze beknopte beschrijving meegenomen willen worden in het verkooptraject dan verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken opdat wij u (na ondertekening geheimhouding) een uitgebreidere informatie zullen toezenden.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Roel Slomp via mail slomp@overname-experts.nl of telefonisch op +31 (0) 528 231799
bewindvoer, bewindvoerderskantoor, bewindvoering, roel slomp, te koop aangeboden
Vorig bericht
Allround installatiebedrijf Friesland
Volgend bericht
Bewindvoerderskantoor in Gelderland