Bewindvoerderskantoor in regio Amsterdam/Flevopolder

Aanbod

Te koop aangeboden: Klein bewindvoerderskantoor in regio Amsterdam/Flevopolder.

Beschrijving

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd kantoor dat door de jaren heen een vaste plek gevonden heeft in de lokale markt voor bewindvoerders. In feite bieden wij 38 dossiers ter overname aan met een omzet uit deze dossiers van € 56.000,=.

Beweegreden van huidige eigenaar:

De ondernemer is op een leeftijd gekomen dat hij moet gaan nadenken over bedrijfsopvolging. Ook gezondheidsperikelen spelen hierbij een rol, waardoor de huidige eigenaar tot de beslissing gekomen dat hij/zij het kantoor wil verkopen. Eventueel wil de huidige eigenaar nog wel een tijdje ondersteunen, en uiteraard zal de overdracht op een goede manier vorm gegeven worden.

Details van wat over te nemen is:

– Aantal klanten: Over te nemen zijn 38 dossiers, deels regulier bewind, deels bewind / mentorschap, deels curatele; onder de dossiers zijn dossiers met schulden.
– Aantal personeelsleden: geen
– Rechtsvorm: Eenmanszaak, alle beschikkingen dienen omgezet te worden.
– Omzet 2020: € 69.000,=
– Winst voor belasting 2020: € 51.000,=
– Huidige software: Onview
– Primaire rechtbank: Amsterdam, de klantengroep is geconcentreerd binnen een straal van 60 kilometer rond de vestiging van de bewindvoerder.
– Uitgangspunt is dat de aanwezige inventaris buiten de overname zal blijven.

Vervolg:

Mocht u naar aanleiding van deze beknopte beschrijving meegenomen willen worden in het verkooptraject dan verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken opdat wij u (na ondertekening geheimhouding) een uitgebreidere informatie zullen toezenden.

Meer info: Roel Slomp, 06-22780790, slomp@overname-experts.nl

, , , , , ,
Vorig bericht
Rijwielzaak aangesloten bij het “Giant Store concept”
Volgend bericht
Psychologiepraktijk / verpleegkundige specialistenpraktijk
Menu