Bloemenzaak in vrijstaand paviljoen

Aanbod

Wij bieden te koop aan een detailhandel in verkoop van bloemen, planten en aanverwante artikelen, gevestigd op zeer gewilde A-locatie te Heemstede/Haarlem.

Het bedrijf is gevestigd in een vrijstaand paviljoen met vaste aansluiting op energienet en riolering. De winkel heeft een jarenlange succesvolle status en beschikt over langdurige huurrecht-/opstalovereenkomst met de gemeente.

 

Kerncijfers

Personeelsbestand: overname personeel is in overleg te bepalen.

De omzet bedraagt ca € 400.000, met een gezond bedrijfsresultaat.

 

Bijzonderheden

De onderneming bestaat al ruim 40 jaar en heeft een uitgebreide vaste klantenkring. Het bedrijf is gekend om haar uitstekende service. Er geldt een doorlopende overeenkomst met de gemeente waarin het huurrecht van de grond is vastgelegd. Tevens is hierin het van huurrecht afhankelijk recht van opstal opgenomen.

Bij de overname is inbegrepen de complete bloemenzaak, inclusief verschillende inventarisstukken.

Het paviljoen is 8 jaar geleden gebouwd op de huidige locatie en beschikt onder meer over vaste energie-/water-aansluiting, vloerverwarming, toiletruimte, wifi en parkeermogelijkheid.  

 

Reden verkoop

De verkopende ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij de onderneming wenst te verkopen. De eigenaar is zeker bereid de overname gedurende een bepaalde periode te begeleiden.

 

Profiel koper

Dit is een prima kans voor een bestaand bedrijf om haar activiteiten uit te breiden. Daarnaast is het zeer geschikt voor een startend ondernemer.

 

 Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 295.000. Bij interesse zullen wij u verdere informatie doen toekomen.

 

Voor nadere informatie:

Drs. Hans Romijn, partner bij Overname-Experts, telefoon 06 2122 7450.

, , , ,
Vorig bericht
Sloten- en sleutelspecialist
Volgend bericht
Groothandel in Groenten en Fruit / Cash & Carry
Menu