Bouwkosten adviesbureau in Zuidoost Nederland

Aanbod

Ter overname aangeboden: Bouwkosten adviesbureau in Zuidoost Nederland.

De onderneming
Het adviesbureau is gevestigd in Zuidoost Nederland. De huidige eigenaar heeft de onderneming ruim 10 jaar geleden overgenomen van de oprichter. Naast de huidige eigenaar zijn er vier fulltime personeelsleden werkzaam voor de onderneming. Drie van hen zijn reeds lange tijd aan de onderneming verbonden. Men houdt zich bezig met het verstrekken van bouwkostenadviezen en directievoering voor met name grotere projecten en grotere opdrachtgevers. De onderneming beschikt over een vast klantenbestand waardoor er sprake is van een stabiele omzet. Opdrachtgevers komen uit het hele land, met tot op zekere hoogte een concentratie in het Zuidoosten.

Transactie
Het betreft een Besloten Vennootschap en het gehele aandelenpakket is te koop. De onderneming wordt te koop aangeboden omdat de huidige eigenaar de pensioengerechtigde leeftijd in zicht heeft. De onderneming is gevestigd in een prima geschikte huurlocatie waarvan het huurcontract nog enige tijd doorloopt. De huidige eigenaar is graag bereid om na de transactie nog actief te blijven om de overdracht goed te laten verlopen maar ook wil hij desgewenst nog enige tijd operationeel actief blijven.

Kerngegevens
De omzet was in een reeks van jaren vrij stabiel en de winstgevendheid is prima. De EBITDA bedroeg de afgelopen drie jaar gemiddeld ruim 150K. Als effectieve datum is 1 januari 2021 mogelijk. De onderneming wordt “cash and debt free” opgeleverd.

Procedure
Er is een uitgebreid informatiememorandum opgesteld. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is dit beschikbaar voor serieuze gegadigden. U kunt contact opnemen met onze adviseur Ron Pustjens, 06-13135282, pustjens@overname-experts.nl

, , , , , , , ,
Vorig bericht
Groothandel in Groenten en Fruit / Cash & Carry
Volgend bericht
Uitgeverij in Zuidoost Nederland
Menu