Aanbod

Te koop aangeboden:  Content management applicatie, voor Sales en Marketing activiteiten (SaaS-oplossing)

 Beschrijving;

De onderneming heeft in afgelopen jaren een eigen softwareprogramma ontwikkeld voor organisaties waarbij de afzonderlijke Sales-, CRM- en Marketing-processen zijn geïntegreerd in één app. De app is ontwikkeld vanuit de gebruiker, bevat veel mogelijkheden om te configureren en is modulair opgebouwd. De app kan zowel ‘stand-alone’ als gekoppeld met andere systemen gebruikt worden.

Transactie vorm:

De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor:

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers / investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Financieel:

Vanuit jaar 2019 heeft een sterke uitrol van de applicatie plaats gevonden. Omzet in jaar 2022 meer dan 325k. Businessmodel is gestoeld op abonnementen (fees per gebruiker en devices)

Bijzonderheden:

De applicatie heeft zich middels bij een groot aantal opdrachtgevers bewezen en is klaar voor stevige uitrol in de markt en is eenvoudig te in gebruik te nemen door MKB-bedrijven (met eventueel customised aanpassingen indien gewenst). API’s zijn aanwezig zodat koppelen met andere (ERP-, CRM-, Marketing-)systemen mogelijk is.

De applicatie is in eigen beheer ontwikkeld. Inmiddels is de applicatie de start-up-fase ruimschoots ontgroeit en daarmee ook de eigen developers. Daarom is in de tweede helft van vorig jaar al het onderhoud en ontwikkeling ondergebracht bij twee gerenommeerde softwarebedrijven. Beide bedrijven zijn state-of-art en werken met ervaren Nederlandse developers.

Reden voor verkoop:

De huidige ondernemer heeft de applicatie gebracht waar het nu is en ziet dat het succesvol uitrollen hiervan meer vraagt dan de beperkte autonome eigen groei die ondernemer nu kan ontwikkelen. Hij zoekt daarom een partij die de potentie versneld kan realiseren.

Mogelijke koopredenen:

Dit bedrijf is uitermate geschikt voor IT- / softwarebedrijven die momenteel ERP-oplossingen of andersoortige Sales- / marketingprogramma’s op de markt brengen. De applicatie is een ideale uitbreiding op de door haar aangeboden diensten. Het is ook interessant voor investeerders (BtB) om hun positie in de IT-dienstverlening uit te breiden of die hierin een entree willen maken om met een stevige basis het groeipotentieel tot volle wasdom te laten komen. Tevens is het profiel interessant voor ondernemers die een focus hebben op marketing, contentmanagement en sales activiteiten.  De eigenaar heeft het product geheel klaar gemaakt voor grotere uitrol, waar hij de commerciële en organisatorische kracht niet voor heeft.

 

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Raimond Takkenberg via mail takkenberg@overname-experts.nl of telefonisch op 06-26 174 857
content, management, marketing, raimond takkenberg, SAAS, Sales, software, te koop, te koop aangeboden
Vorig bericht
Bedrijf in hydrauliek (groothandel + assemblage)
Volgend bericht
Bouwmaterialenhandel