Te koop aangeboden: Dakdekkersbedrijf in Noord-Nederland

Aanbod
Omschrijving:

Het betreft een onderneming dat zich bezig houdt met het dakdekken, alsmede het onderhouden van daken. Het gaat om een BV. De klanten bevinden zich in geheel Nederland, maar met een nadruk op de noordelijke 5 provincies (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland. Klanten zijn bedrijven, aannemers en voor een klein deel particulieren. Het bedrijf wordt gerund door een bedrijfsleider in goed overleg met de DGA. Op dit moment zijn er naast de DGA 10 mensen in dienst (of worden ingehuurd).

De onderneming huurt een kantoor met opslagruimte op een zeer goed bereikbaar industrieterrein. Het pand is zeer representatief, en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden. Deze huur zal worden overgenomen.

Neem contact op met Overname-Expert Roel Slomp, 06-22780790, slomp@overname-experts.nl, na ondertekening van geheimhoudingsovereenkomst krijgt u het volledige informatiepakket.

Cijfers:

Omzet zit tussen de 1 miljoen en 2 miljoen; en er worden zeer goede resultaten geboekt.

Reden verkoop:

De DGA is op een punt gekomen om na te gaan denken over opvolging.

Transactie:

De aandelen van het bedrijf worden aangeboden. Het bedrijf heeft goede groeimogelijkheden. Het bedrijf heeft een goed netwerk, en een grote gevarieerde klantenkring.

Mogelijke kopers:

Strategische koper / Startende ondernemer(s).
Zeer interessant bedrijf.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Roel Slomp via mail slomp@overname-experts.nl of telefonisch op +31 (0) 528 231799
, , ,
Vorig bericht
Specialist in automaterialen en werkplaatsgereedschap
Volgend bericht
Zonnepaneleninstallateur in Zuidoost Nederland