Aanbod

Te koop aangeboden: Dames en herenmodezaak met uniek concept.

Gedreven ondernemer gezocht

Beschrijving
Ee onderneming staat al jaren bekend als specialist in haar vakgebied en onderscheidt zich door de kwaliteit van producten en de goede dienstverlening. Gevestigd in een huurpand op een A-locatie met goede bereikbaarheid en heeft een sterke langjarige online aanwezigheid.

Winkel en webshop
Een aantal jaren geleden is de onderneming gestart met de webshop-activiteiten (3 webshops). De winkel is een, gezien haar winkeloppervlakte en bijbehorend aanbod, uniek concept, A-locatie, en exclusiviteit van verschillende bekende merken zeer onderscheidend  binnen haar segment. Ook heeft de winkel een regiofunctie met een straal > 50 km.

Klantportefeuille
De onderneming bezit een gevulde orderportefeuille. De winkel met zeer luxe uitstraling heeft nog een flinke groeipotentie evenals de webshop die gekoppeld is aan de winkelvoorraad biedt genoeg kansen om nog verder te groeien in een niche markt.

Bijzonderheden
De kracht zit in de service en het totaalconcept van de organisatie waardoor het nog steeds een sterke groei doormaakt. De organisatie beschikt over een breed en diep aanbod in de sector, hierdoor onderscheidt de organisatie zich ten opzichte van haar concurrenten en is de organisatie in staat om de klanten een totaalconcept aan te bieden en het ontwerp exclusieve en/of aan de klant aangepaste producten. Dit wordt ook door 90% van de klanten zeer gewaardeerd.

Markt
De markt van deze winkel is sinds vorig jaar een extra boost gekregen met heel veel groeipotentie. De doelgroep valt in het segment 20-60 jaar met een middeninkomen en hoger.

Potentie
Het bedrijf groeit elk jaar weer. Het bedrijf heeft een erg goede bedrijfsnaam, een zeer goede reputatie/reviews op bekende websites, een de websites met een oud verleden (gunstig bij zoekmachines) en bestaat sinds 2010. Het laatste halve jaar is minder aan marketing gedaan simpel omdat men niet meer werk aan kon en men geen personeel in dienst wilde nemen.

Huurcontract
Het huidige huurcontract loopt af in december 2019 met 5 optiejaren voor hetzelfde huurbedrag (met wettelijke inflatiecorrectie).

Kerncijfers
Bij de onderneming zijn 3 zzp‘ers (enkele uren per week) en 1 stagiaire aan het werk, exclusief de ondernemer. Plaatsing van eigen personeel is ook mogelijk

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
Activia transactie

Reden voor verkoop
De ondernemer wil zich richten op de internationale B2B markt in dezelfde sector. Daarvoor is startkapitaal nodig. De ondernemer zoekt dan ook een gedreven opvolger.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van de sector. Of een inventief persoon die zich goed in de situatie van klanten kan verplaatsen met gevoel voor commercie. Het kan echter ook een bedrijf zijn dat deze bedrijfsactiviteiten wenst te integreren in haar eigen activiteiten.

Contactinformatie
Overname-expert Raimond Takkenberg, takkenberg@overname-experts.nl, 06-26174857

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Dames en herenmodezaak met uniek concept via mail of telefonisch op
dames en herenmode, modezaak, opvolger gezocht, raimond takkenberg, te koop, te koop aangeboden
Vorig bericht
Houtbewerkingsbedrijf in West-Nederland
Volgend bericht
Schoonmaakbedrijf in regio Zaanstreek-Waterland