Gespecialiseerd reclame-productiebedrijf voor binnen- en buitenreclame

Aanbod
Omschrijving:

Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige sign- en reclameproducten in eigen beheer. Het bedrijf heeft een loyale klantenbasis die actief is in diverse sectoren.

De onderneming fungeert als producent van sign- en reclameproducten. Haar activiteiten omvatten het bedenken, produceren en leveren van gevelreclame, autoreclame, wegbewijzering, interieurproducten, spandoeken en vlaggen. Dit gebeurt vanuit een bedrijfspand in eigendom van de huidige eigenaar. Samen met een stabiel team van vaste werknemers en een modern machinepark is de onderneming goed gepositioneerd voor de toekomst.

Unieke kenmerken:

  • Vooruitstrevende organisatie
  • Betrouwbare partner voor opdrachtgevers
  • Ervaren en betrokken medewerkers
  • Klantgerichte en servicegerichte dienstverlening
  • Flexibel en gericht op oplossingen

Klantenkring:

De klantenkring is divers en omvat architecten, projectontwikkelaars, etaleurs, musea, interieurontwerpers, projectinrichters en eindgebruikers. Zij onderscheiden zich door onze sterke focus op innovatie, waardoor ze snel kunnen inspelen op de nieuwste trends en marktontwikkelingen

Cijfers:

De  gemiddelde jaarlijkse omzet bedraagt gemiddeld €830.000 in de jaren 2022-2023, met een gezonde winstmarge. Er zijn gemiddeld 6 werknemers in dienst, inclusief het management, maar exclusief de eigenaar.

De verwachting is dat de omzet zal groeien, mede gebaseerd op de huidige marktontwikkelingen. De onderneming heeft de coronacrisis vrijwel onaangetast doorstaan.

Reden verkoop:

De huidige eigenaar bezit 100% van de onderneming en wil zich in de toekomst op andere activiteiten richten. Daarom wordt gezocht naar een geschikte koper om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Transactie:

De verkoop zal plaatsvinden in de vorm van een aandelentransactie. De huidige eigenaar is bereid om na de verkoop een overeen te komen periode betrokken te blijven om een soepele overgang te waarborgen. Het bedrijfspand is eigendom van de huidige eigenaar, en het huren ervan maakt deel uit van de transactie en kan in onderling overleg geregeld worden.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Raimond Takkenberg via mail takkenberg@overname-experts.nl of telefonisch op 06-26 174 857
raimond takkenberg, reclame, signing, te koop, te koop aangeboden
Vorig bericht
Onderneming actief in de elektrotechniek en/of zonnepanelen, met focus op installatie, onderhoud, engineering en inspectie
Volgend bericht
Logistieke dienstverlener