Te koop aangeboden: Goedlopende supermarkt

Aanbod
Omschrijving:

Omschrijving:
De supermarkt betreft een goed lopend bedrijf die haar producten op de markt brengt onder de Spar formule. De onderneming ligt in het centrum van Walcheren in het centraal gelegen dorp Grijpskerke. Het klantenbestand komt voornamelijk uit het dorp en de omringende dorpen en recreatiebedrijven. De supermarkt voert een volledig assortiment ten aanzien van de dagelijkse boodschappen. Er is groeipotentieel door de openingstijden te verruimen, meer activiteiten te ontplooien op social media en food-service producten te gaan voeren.

Cijfers:

Het bedrijf is financieel kerngezond en er is ruimte voor omzetgroei. De huidige omzet ligt structureel rond de € 1.300.000,-.

Reden verkoop:

Ondernemer wil gezien zijn leeftijd en om gezondheidsredenen zijn bedrijf verkopen en  streeft naar een overdracht in HY1 2023 en is bereid na overdracht maximaal 3 maanden aan te blijven.

Transactie:

Middels een Activa / Passiva transactie wordt te koop wordt aangeboden onroerend goed, inventaris, voorraden, klantenbestand, personeel, overeenkomsten en al hetgeen onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Eén en ander nader te duiden in het informatiememorandum.  De koper kan ervoor kiezen om niet onder de Spar formule door te gaan, hetgeen een margeverbetering van ca. 3% kan genereren. Verkoper prefereert de verkoop van het onroerend goed, maar een huur(-koop) constructie is eveneens bespreekbaar.

Mogelijke kopers:

Een goedlopende onderneming die interessant kan zijn voor een ondernemersechtpaar of een bestaande exploitant van een supermarkt die wil uitbreiden met een nieuwe vestiging. Er is voldoende additioneel omzetpotentieel door verruiming van openingstijden, benutting social media en het aanbieden van food-service producten.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Perry Boogaard via mail boogaard@overname-experts.nl of telefonisch op 06-31252107
, , ,
Vorig bericht
Re-integratiebedrijf in de Randstad
Volgend bericht
Specialist in automaterialen en werkplaatsgereedschap