Groothandel non-food

Aanbod
Omschrijving:

De groothandel mag terugkijken op meer dan 60 jaar historie, en is dé totaalleverancier van non-food horecabenodigdheden voor MKB- en Horeca. De onderneming heeft klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kennis en ervaring delen zij met hun klanten om samen groei te realiseren en te ontzorgen.

De groothandel biedt een gevarieerd aanbod van producten (meer dan 2.300), Hoewel zij bekend staat om non-food horecabenodigdheden zoals apparaten, dispensers, bestek , glaswerk, porselein, en kantoorartikelen leveren zij ook, de hieraan verbonden complementaire producten (blikjes frisdrank, koffie, thee, suiker etc.). Naast de meest bekende A-merken, kan deze non food groothandel haar afnemers ook B-merken, C-merken en huismerken aanbieden.

De onderneming  is gevestigd in Noord West-Nederland en van daaruit leveren zij de producten aan lokale ondernemers (ca 375 stuks).

Cijfers:

Omzet :  1,5 miljoen (jaar 2022), voor corona rond de 2 miljoen

EBITDA : 12% (2022)

Aantal medewerkers : 3 (excl. Ondernemer)

Reden verkoop:

De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Transactie:

Aandelen transactie. De verkoper wensen het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Mogelijke kopers:

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector. De verkopende partij verkoopt dit bedrijf aan een koper die verder wil groeien of de groei denkt te kunnen versnellen.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Raimond Takkenberg via mail takkenberg@overname-experts.nl of telefonisch op 06-26 174 857
Vorig bericht
Interieurbouwer in Midden-Nederland
Volgend bericht
Restaurant aan het water