Verkocht: Hoveniersbedrijf regio Utrecht

Verkocht
Omschrijving:

De onderneming staat bekend als een bedrijf met een passie voor tuinen, duurzaamheid en biodiversiteit. Het succes van het bedrijf is mede te danken aan het enthousiaste frisse personeelsteam, zonder hierbij de focus op een gezonde marge uit het oog te verliezen. De onderneming richt zich vooral op de particuliere markt (middensegment) en een kleiner deel op de zakelijke/ gemeentelijke markt. Qua onderhoudswerkzaamheden is er sprake van een hoge maat van klanttrouwheid.

Personeel:
De onderneming kent het volgende personeelsbestand:

  • Totale werknemersbestand bedraagt 10 personen (ca. 9 FTE, excl. de DGA).
  • Het personeel is adequaat opgeleid. Het team wordt aangestuurd door een bedrijfsleider. Ontwerp van tuinen wordt uitbesteed.
  • Uitbesteding: klein deel van werkzaamheden wordt uitbesteed aan onderaannemer.
Cijfers:
  • Omzet is recente jaren met minimaal 30% per jaar toegenomen. Voor het jaar 2022 wordt een omzet verwacht van € 1.100.000.
  • Resultaat: de EBITDA is met de omzet meegegroeid. Voor 2022 wordt een EBITDA verwacht van ruim € 300.000.
  • Bedrijfsruimte (gehuurd) beslaat ca. 300 m2. Looptijd van de huurovereenkomst is tot en met maart 2024, met mogelijkheid tot verlenging.

 

Reden verkoop:

De huidige ondernemer wil zich gaan richten op geheel andere activiteiten (buitenland). De eigenaar is bereid mee te werken aan een adequate en soepele overdracht.

Transactie:

Het betreft een aandelentransactie.

Mogelijke kopers:

Kandidaten ontvangen na geheimhouding verdere informatie en worden gevraagd een indicatieve bieding uit te brengen.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Hans Romijn via mail romijn@overname-experts.nl of telefonisch op +31 (0) 6 2122 7450
aanleg, Hans Romijn, hoveniersbedrijf, onderhoud, te koop, te koop aangeboden, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp, Utrecht
Vorig bericht
Winkelbedrijf in exclusieve tuinmeubelen
Volgend bericht
Specialist in automaterialen en werkplaatsgereedschap