Aanbod

Ter overname aangeboden: Installatiebedrijf in Limburg.

Achtergrond en activiteiten:

Het betreft een installatiebedrijf voornamelijk actief in CV en luchtbehandeling, gevestigd in Limburg. De onderneming bestaat al circa 20 jaar, is opgericht door de huidige eigenaar en heeft een bekende en gerenommeerde naam in de regio. Het bedrijf beschikt over alle benodigde erkenningen en vergunningen. Klanten betreffen particulieren maar ook bedrijven en instellingen woonachtig en gevestigd in de regio.

Kenmerken en cijfers:

Er zijn 5 personeelsleden werkzaam, inclusief de ondernemer. De omzet bedraagt ruim 1000K. De gemiddelde Ebitda bedroeg over de vier laatst afgesloten boekjaren circa 150K. Reden van de verkoop is de leeftijd van de ondernemer. De ondernemer is bereid om nog enige tijd mee te werken om de overdracht soepel te laten verlopen.

Aard transactie:

Het betreft een aandelentransactie. De aandelen van de werkmaatschappij zijn te koop. Een deel van de activa zijn in bezit van de bovenliggende Holding, deze activa worden eveneens te koop aangeboden. Men heeft de beschikking over een werkplaats/magazijn met kantoorruimte. Koop of huur van dit pand is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Bedrijfsverplaatsing behoort derhalve tot de mogelijkheden.

Nadere informatie:

Deze is te verkrijgen bij Ron Pustjens, pustjens@overname-experts.nl, 06-13135282. We beschikken over een uitgebreid informatiememorandum.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Installatiebedrijf in Limburg via mail of telefonisch op
, , , , , , ,
Vorig bericht
Interieurbouwer in Noord-Nederland
Volgend bericht
Jong hip modemerk