Ter overname aangeboden: kleinschalige onderneming die maaltijden bereidt en verkoopt via afhaal en bezorging. Vers gekookt, natuurlijke ingrediënten, nadruk op gezond. Een gevarieerde keuken op basis van vega, vlees en vis.

Gevestigd op goed bereikbare locatie in Utrecht, aan de rand van het centrum. Fijne, lichte inrichting. Openingstijden: 16-20 u, op werkdagen.

Omzet ca. 70-80k. Veel terugkerende klanten, hoofdzakelijk afhaal, maar ook bezorging en kleinschalige catering. Website prima geregeld en traffic inzichtelijk. Support van oproepkrachten. Deeltijd inzet door ondernemer rondom de openingstijden. Weekend gesloten.

Motivatie verkoop: prive verhuizing.

Profiel van koper: interesse in kwaliteits maaltijden voor een schappelijke prijs, hands-on. Geen full time inzet nodig. Gemotiveerd om de uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van afhaal, bezorging en catering te benutten.

Verdere info: mensen@overname-experts.nl

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Kleinschalige onderneming, bereidt maaltijden voor afhaal en bezorging via mail of telefonisch op
,
Vorig bericht
Klimaattechnisch bedrijf gezocht in utiliteit
Volgend bericht
Productiebedrijf verpakking machines (maatwerk)