Vraag

Gezocht: nieuwe franchisenemers door landelijke oppascentrale (www.oppasmadelief.nl).

Deze landelijke oppascentrale (www.oppasmadelief.nl), die al ruim 10 jaar actief is, maakt een gestage groei door. De activiteiten bestaan uit bemiddeling in oppas voor de avonden, als ook voor nannies, gastouders en au pairs. De onderneming is aanwezig in ruim 30 steden momenteel, met de doelstelling dit aantal te verdubbelen. Daarnaast staat uitbreiding gepland naar België, Duitsland en Frankrijk.

Gezocht wordt naar jonge, ondernemende mensen die in hun stad een netwerk van oppassers werven, selecteren en ondersteunen. Daarnaast bestaat het werk uit onderhouden van klantcontact en het verrichten van marketing en promotie. Vanuit de landelijke organisatie wordt de benodigde bedrijfskundige, juridische en financiële ondersteuning geleverd.

Een bescheiden entree fee wordt gevraagd.

In de volgende steden zoekt het bedrijf een franchisenemer: Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Dordrecht,  Maastricht, Tilburg, Venlo, Zwolle.

Reacties kunnen naar Maarten Zemann, zemann@overname-experts.nl /  06-50603201

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Landelijke oppascentrale zoekt nieuwe franchisenemers via mail of telefonisch op
franchisenemers, gevraagd, maarten zemann, oppascentrale
Vorig bericht
Groothandel in Groenten en fruit
Volgend bericht
Houtbewerkingsbedrijf in West-Nederland