Onderneming is actief in de elektrotechniek en /of zonnepanelen, met focus op installatie, onderhoud, engineering en inspectie

Vraag
Omschrijving:

Een vooraanstaand bedrijf in de energiebranche blinkt uit als pionier in duurzame energieprojecten. Deze onderneming begeleidt zakelijke klanten vakkundig in hun transitie van traditionele naar hernieuwbare energiebronnen. Gewapend met uitvoerige kennis over duurzame energie en een uitgestrekt netwerk, streeft het bedrijf naar de best mogelijke oplossingen met nadruk op duurzaamheid en economische rentabiliteit. Naast expertise in zonne-energie en onderhoud van installaties, biedt het bedrijf ook laadpalen en solar carports aan voor bedrijven en organisaties. Met hoge ambities is de zoekende onderneming van plan om uit te breiden door het overnemen van andere bedrijven.

De ideale onderneming om over te nemen is actief in de elektrotechniek en /of zonnepanelen, met focus op installatie, onderhoud, engineering en inspectie. Gezochte bedrijven blinken uit in een proactieve aanpak, hebben geen opvolging, en beschikken over trouwe medewerkers in vaste dienst. De gewenste locatie is binnen een straal van 50 kilometer van Utrecht, met een hoofdzakelijk zakelijke klantenkring.

Randvoorwaarden:

De gezochte onderneming heeft een jaarlijkse omzet van rond 3 miljoen euro en telt ongeveer 20- werknemers (voltijds/deeltijds). Een beschikbaar managementteam is een pré, waarbij de onderneming niet uitsluitend afhankelijk is van de eigenaar.

Een kleiner E-installatiebedrijf is ook aantrekkelijk, mits de verkopende DGA betrokken blijft.

De beoogde transactievorm is een volledige overname. Echter, de inbreng van de verkoper aangaande de transactiestructuur wordt hoog gewaardeerd en zal in overleg met de huidige eigenaar worden besproken. Alle reacties worden met de hoogste vertrouwelijkheid behandeld, en indien gewenst wordt er een geheimhoudingsovereenkomst opgesteld voorafgaand aan verdere discussies.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Raimond Takkenberg via mail takkenberg@overname-experts.nl of telefonisch op 06-26 174 857
elektrotechniek, energie, installatie, raimond takkenberg, te koop gevraagd, zonnepanelen
Vorig bericht
Café in centrum van Haarlem
Volgend bericht
Gespecialiseerd reclame-productiebedrijf voor binnen- en buitenreclame