Aanbod

Te koop: onderneming op het gebied van innovatieve verpakkingsconcepten.

Omschrijving:
Onderzoek heeft uitgewezen dat als een consument voor een schap staat met vergelijkbare producten dan neemt de consument gemiddeld binnen 6 seconden een beslissing op basis van de verpakking; ziet de verpakking er goed uit dan zal het product ook wel goed zijn.

De huidige verpakkingsindustrie werkt overwegend nog sterk productie georiënteerd; men probeert te verkopen wat men kan produceren.

Zo niet deze onderneming. Zij ontwikkelen, ontwerpen en definiëren eerst het beste concept voor de consument om het vervolgens daar te laten produceren waar het, het beste past in de productie.

Dit winning concept zorgt ervoor dat het bedrijf voor grote mooie brands werkt die actief zijn in de fashion, sport, cosmetica, retail, food en non-food branche.

Creativiteit, materiaalkennis en techniek gaan hierbij hand in hand.  In het verleden heeft zij al meerdere innovatieve en award’s hiervoor gewonnen.

De combinatie van nieuwe projecten en recurring business zorgt al jaren voor een stabiele omzet met hoge marges.

De onderneming heeft samenwerkingsverbanden met meerdere productie faciliteiten in binnen- en buitenland, zodat de beste prijs- en kwaliteit verhouding gerealiseerd kan worden.

Omzet jaar 2021: EUR 2,3 miljoen, EBITDA 13,8%

Informatie:
U kunt contact opnemen met onze adviseur Raimond Takkenberg, 06-2617 4857, takkenberg@overname-experts.nl

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Onderneming in innovatieve verpakkingsconcepten via mail of telefonisch op
, , , , , , ,
Vorig bericht
Wijnwinkel in Amsterdam-Zuid (binnen ring A10)
Volgend bericht
Installatiebedrijf in Limburg