Aanbod

Te koop aangeboden: Online uitgeverij, gespecialiseerd in jonge ouder- en babymarkt

Omschrijving:

Online uitgeverij gespecialiseerd in jonge ouder- en babymarkt met groot bereik, zowel business to business als naar consumenten. Doelgroepen worden bereikt via 2 websites (408K en 26,5K bezoekers per jaar), een vakmedium (kwartaaluitgave) met stabiele oplagecijfers in de Benelux, een jaarlijks consumenten- event met nieuwste productintroducties, nieuwsbrieven en social media.

Vakmedium staat bekend als autoriteit met hoog aangeschreven communicatiemiddel in deze nichemarkt.

De online platformen zijn beiden sterk ontwikkeld en up-to-date met goed geschreven SEO-teksten. Het consumentendeel met kenniscentrum en productintroducties heeft een stijgend bereik.

Na het tekenen van GH-verklaring zal u verdere informatie worden toegestuurd. Interessant aanbod voor bestaande mediapartijen gezien de synergiemogelijkheden maar ook voor andere partijen. Eigenaar wil drukke werkzaamheden in organisatie beëindigen, is enthousiast beschikbaar voor goede overdracht van activiteiten en kan ook ingezet worden voor in te zetten werkzaamheden in de toekomst.

Beide platformen lenen zich voor verschillende verdienmodellen zoals uitbreiding online advertising, cross-selling, (internationale) productverkoop, affiliates, abonnementsvormen en loyaliteitsprogramma’s.

Informatie:

U kunt contact opnemen met onze adviseur Raimond Takkenberg, 06-2617 4857, takkenberg@overname-experts.nl

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Online uitgeverij, gespecialiseerd in jonge ouder- en babymarkt via mail of telefonisch op
, , , , , , , ,
Vorig bericht
Detacheringsbureau projectmedewerkers in West-Nederland
Volgend bericht
Specialist in haarwerken