Aanbod

Te koop aangeboden: Psychologiepraktijk / verpleegkundige specialistenpraktijk.

De onderneming is actief vanuit een (huur) locatie in een middelgrote stad, nabij het centrum in Zuid-Holland.

De reden van verkoop is de leeftijd van de eigenaar in combinatie met haar gezondheid. De ondernemer werkt niet voltijds. De afgelopen drie jaar is dit gemiddeld 28 weken per jaar geweest.

De eigenaar verricht zelf een breed pakket aan behandelingen, zoals verder in een memorandum weergegeven. Behandeling van cliënten vindt plaats in het Nederlands. Uitsluitend cliënten vanaf 18 jaar worden geholpen.

Er is veel vraag naar o.a. relatietherapie, schematherapie, systeemtherapie, therapie voor diverse verslavingen en mindfulness waar de eigenaar zelf geen aandacht aan heeft kunnen besteden. De patiënten komen via diverse kanalen waaronder huisartsen, ziekenhuizen en externe partijen waarmee nauw wordt samengewerkt. Tevens komen steeds meer patiënten via mond tot mond reclame. Wat opvalt is het groeiend aantal jongeren (studenten) die behandelingen afnemen.

Vanwege de toenemende vraag (onder andere door Corona) naar zorg sinds 2017 is de omzet van de praktijk fors gegroeid,  sinds 2017 met meer dan 50% naar een niveau van circa € 170.000 in 2020.

De praktijk ter overname is zeer geschikt voor een zelfstandig werkend GZ-klinisch psycholoog of psychotherapeut, of een maatschap die hierin actief is.

Meer informatie:

Neem contact op met Maarten Zemann voor meer informatie: zemann@overname-experts.nl , tel. 06-50603201

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Psychologiepraktijk / verpleegkundige specialistenpraktijk via mail of telefonisch op
maarten zemann, psychologiepraktijk, te koop aangeboden, verpleegkundige, Zorg, zorgsector
Vorig bericht
Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de sector dienstverlening
Volgend bericht
Verkocht: Groothandel in Groenten en Fruit / Cash & Carry