Te koop aangeboden: Re-integratiebedrijf in de Randstad.

Aanbod
Omschrijving:

Een re-integratie-adviesbureau dat gevestigd is in de Randstad. Het bureau is een autoriteit in zijn regio op het gebied van deskundig kwalitatief advies met betrekking tot re-integratie-vraagstukken. De onderneming kent vanuit de historie een stabiele omzetbasis vanuit UWV met daarbovenop een jaarlijks groeiende omzet uit 2e Spoor trajecten en overige coaching -en adviestrajecten bij bedrijven in zijn regio. Recent heeft de focus op groei ook buiten UWV om gezorgd voor een continue omzetstijging en een gezonde verhouding in omzet met beperktere afhankelijkheid van UWV.

De verkopende partij verkoopt dit gevestigde bedrijf. Het bedrijf heeft zich gevestigd in de regionale markt met een interessant marktaandeel.

Cijfers:

De omzet voor 2022 bedraagt geprognosticeerd 550K. EBITDA bedraagt voor 2022 135K. Aan de onderneming zijn, buiten de ondernemer zelf, 6 medewerkers verbonden. De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Reden verkoop:

De ondernemer wil zich gaan richten op haar vak van arbeidsdeskundige en adviseur voor ondernemers (en niet meer in de rol van manager).

Transactie:

De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie (100%), waarbij hij/zij het volledige bedrijf overdraagt aan de nieuwe eigenaar.

Mogelijke kopers:

Dit bedrijf is geschikt voor zowel strategische kopers, voor financiële investeerders als voor MBI-kandidaten.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Hans Romijn via mail romijn@overname-experts.nl of telefonisch op +31 (0) 23 75 491 56
Hans Romijn, randstad, re-integratie, re-integratiebedrijf, re-integratiebureau
Vorig bericht
Hoveniersbedrijf regio Utrecht
Volgend bericht
Specialist in automaterialen en werkplaatsgereedschap