Restaurant aan het water (in Noord-Holland)

Aanbod
Omschrijving:

Een restaurant waar men naast voor lunch en diner ook terecht kan voor een high tea, borrel of een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje. De inrichting voelt tegelijk stijlvol, gezellig en trendy aan.

Op het terras aan het water, uit de wind en pal op het zuiden is het al met enkele zonnestralen heerlijk vertoeven. Dit restaurant heeft genoeg plek voor elke gelegenheid. Op het terras of binnen, van verjaardagsfeest tot bruiloft. Het aantal zitplaatsen binnen en buiten is ook goed in balans waardoor je als ondernemer nooit te afhankelijk bent van weersinvloeden/getijden. De ligging aan het water biedt unieke mogelijkheden, denk aan arrangementen met een sloep, eten afhalen vanaf de boot, etc.

Cijfers:

De omzet bedraagt € 550.000.

Aantal personeelsleden 6 – 10 FTE.

Reden verkoop:

De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Transactie:

De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming. De vraagprijs bedraagt € 225.000.

Mogelijke kopers:

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Hans Romijn via mail romijn@overname-experts.nl of telefonisch op +31 (0) 23 75 491 56
Vorig bericht
VvE-kantoor in West-Nederland
Volgend bericht
Groothandel / distributeur in onderdelen en reparaties voor mobiele devices (B2B en B2C)