Aanbod

Te koop aangeboden: Sales-callcenter.

Bedrijfshistorie / achtergrond:
Een goedlopend callcenter-in-the-cloud ter overname aangeboden. De onderneming is gespecialiseerd in outbound telefonische werving en behoud consumentenmarkt voor onder andere goede doelen, ledenorganisaties en bedrijven.

Activiteiten van het bedrijf:
Naast de hoofdactiviteit werving is het callcenter al meer dan 30 jaar expert op het gebied van winback, reactivering oud-cliënten, conversie van giftgevers naar structurele donateurs, upgrade donatiebedragen, opschonen databestanden en marktonderzoek.

Het callcenter genereert een omzet van ca. € 325.000 per jaar.

Onderscheidend vermogen:
Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van nieuwe wervingsconcepten, advies en ondersteuning databasemanagement, trouwe klanten en personeel.
De harde personeelskern bestaat uit thuiswerkende ras-telemarketeers die structureel inzetbaar zijn op goede doelenprojecten: werving, winback, upgrade, reactivering, conversie, storno, enquêtes.

Voor commerciële bedrijven die door wegvallende opdrachten c.q. uitbreiding behoefte hebben aan nieuwe opdrachten is de klanten- en personeelsbestand ook uitermate interessant om directe synergievoordelen te behalen.

Overig:
De ondernemer wenst om persoonlijke reden de onderneming over te dragen. Zij is bereid, in overleg met de koper, de overdracht flexibel te begeleiden. Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Voor nadere informatie:

Drs. Hans Romijn, partner bij Overname-Experts, telefoon 06–21227450, romijn@overname-experts.nl

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Sales-callcenter (in onderhandeling) via mail of telefonisch op
callcenter, Hans Romijn, outbound, Sales, te koop, te koop aangeboden, Ter overname aangeboden
Vorig bericht
Installatiebedrijf in Oost-Nederland
Volgend bericht
High Tech Metal